I just want to forget the world for while.

Igår hade jag en seg dag i skolan med utv.samtal och skit. Haha åhh, eftersom Anton sover hos mig nu måste jag upp halv 6 ist. Lixom en 45 TIDIGARE  än vad jag gjorde INNAN bussen kom vid 8! Surt.... men vad gör man inte för att ha sin kille hos sig, am I right? ;)
 
Idag gick jag upp samma tid, men jag orkar inte tänka, jag vet inte vad jag håller på med..
Usch, jag mår verkligen inte bra nu för stunden, skinny love på repeat jag försöker hålla världen åt sidan.
Idag ska jag springa 2 km runt sturevallen, fyfan!
 
Får se vad jag hittar på idag? Rida och spela gitarr står på listan, sen vet man ju inte vad som händer! :)
Kisses!
 
 
 

-980828

 

Dagens låt!

 
 
 

Tips på bra shampoo och balsam - Dove

Hejsan igen, skrev jag nått igår? Iaf, fredag. Jag var med Anton myste och kollade lite Chuck! Sen åkte vi hit och sov senare. Haha typ det.
 
Idag vakande jag 8, fukking 8?!?! Vad är mitt problem? Men jag somande om lite efter det, hade hemsk mardröm och gick upp nån gång vid 9. Har kollat massa Chuck iaf, asså det är så jävla bra och dom har as bra & spännande slut, dör <3 Har tagit mig ut och sprungit 5 km och ridit, underbart väder med typ inga insekter och en häst på as bra humör, pigg och så jävla lugn samtidigt! Sånna här dagar vill man helt enkelt inte hoppa av häst ryggen, älskar dig Gulliver!
 
Väntar på att Anton ska komma hem efter sitt  gympass sen ska vi duscha och åka hem till han och titta mer Chuck, ja jag är beronde?
 
 
Tillbaka till rubriken, detta shampoo och balsam äger, verkligen nått att rekommendera! Kostar runt 25 kr och du hittar det överallt! :)
 
 
 
 
 
Har ju världens gulligaste pojkvän! Älskar dig Anton! <3

Drar in till stan snart! :)

Idag har varit en chill dag, inte så mycket har hänt och det är väl bra, right? ;) Haha hade bild idag och fyfan vad fult jag ritade alltså, visste ju knappt om jag skulle gråta eller skratta?!? Jaja, man får väl in det snart igen... I hope.... :S Kom iaf hem för ca: 2 timmar sen eller nå, fixat hoven på min älskling och mockat och tvättat sadel, grimma och träns lite! Ska se om jag kan byta ifrån mitt pullarträns ett tag, den behöver "vilas" ;)
 
Ska snart in och käka lite, pizza blir det! nejnej, jag ska se om jag få en sallad, annars kommer jag ha ångest hela kvällen :S usch, hatar verkligen när jag äter onyttiga saker! Hoppas på att Anton snart svarar på mina samtal jag har ringt, ska se om han vill hänga på! Tjockis som han e ;*
 
Nej nu måste jag ringa några 100 gånger till, hej!
 
2 outfiter på en dag, haha inte så olikt mig ;D
 
 

fuckface.

Don't let 'em say you ain't beautiful!

Heej, har städat hela sadelkammaren, herregud vad smutsigt och stökigt det har varit där, skönt att det blev av :)
Har umgåts med älskling annars, slog igång en film och myste lite, älskar dig! ♥♥♥
 
Har inte varit ut och motionerat idag, fuck me. Men jag har inte haft tid och nu har jag iaf fixat lite ny musik till datan, bra skit! Duschat och är fresh. Ska få lite sömn och så.... så vi hörs senare.
 
 
 
 
 
 

I wanna make you feel beautiful. ( Ett inlägg från igår )

Hejsan, idag har jag haft min första riktiga skoldag, yeyah'
Nej men det gick väl hyffsat men skolan har ju blivit fucked up, inget är som det ska vara och rent och helevete.
Åt helvete med skolan. Fick även veta att min häst har fått hovröta idag, fuck life. Men jag tog iaf med han ut på en lite gå runda 5 km, får räcka nu när han fått det och precis blivit om skodd, älskar dig snutten! <3
 
Idag annars har jag umgåts med Anton idag, myst och tittat Chuck, livet <3 :)

Inväntar samtal av han och sen blire sleepietiime för mig, see you later bitches.
 
Finns ingen bättre häst än han! Gulliver :*
 
 
 
 
 
 
 

Helvetet har anlänt - Dag 1

Idag är det skola, fyfan jag dör. Anton har åkt jag sitter här själv i mitt rum, lyssnar på musik och här ett svagt mummel av Tommy och Victor, idag var det längesen jag var med min fina. GAAASH JAG ÄR NERVÖS, KOMMER BLI ENSAM KÄNNS DET SOM :C okej nu ska jag fortsätta dö här, hejdå.
 
 
duckfaijs.

I will find a end, but still.... I don't know if it's right or left.

Imorgon börjar skolan, great.nej. Som tur har jag iaf Anton vid min sida denna kväll så att jag inte flippar ur, är så rädd att jag blir ensam. Fan vad jag rädd jag är för det, bevisa att jag har fel imorrn! Fixat klart kläder, och dator men själva lugnet har jag inte hittat än, fuck. Väntar på att Anton ska komma tillbaka med lite kläder och sen ska vi duscha, tack gode gud att han kommer finnas här första natten, behövs <3
 
Okej, alla ni från skolan, hej jag heter Emma och jag är rädd att ni kanske glömt mig.... bli vänner igen? :S
typ vad jag förväntar mig att jag kommer behöva säga imorrn.
 
 

Sommarlovet var för kort, jävla sommar att aldrig komma heller, fitta. // Over and out.
 

fula mig, är det bara jag eller ser jag annorlunda ut?

Herregud, är det bara jag som glömmer skriva ut om alla dom här månaderna?!?!

haha i förrgår hade jag och Anton varit tillsammans 6 månader, helt underbara 6 månader! Lixom ett halvår? Herregud <3
 
Han har varit där för mig i vått och torrt, och jag för honom. Vi har skrattat, gråtit tillsammans och framför varandra. Men framför allt älskat varandra! Det finns ingen mer underbar människa än han och jag älskar han mer än dom där 3 meningar någonsin kan beskriva! Jag har haft lite mycket för mig nu på sistonde och jag & Anton sitter aldrig vid internet nu för tiden, och om vi gör så är det när vi är ifrån varandra! Så man glömmer lixom bort det! Men det viktigaste är ju att vi har haft dom 6 månaderna tillsammans och att vi vill ha fler månader! <3
 
Du är allt för mig Anton, du är något jag aldrig kommer släppa eller sluta älska! 6 månader i Tisdag's och fler ska det bli! Puss pårej och vi hörs efter gymmet och allt det där ;)
 
Love, Emma
 
 
 
 

I will be right here in nowhere.

ehm, det har hänt ganska mycket saker på nu på ett tag, och jag hade ingen tid för denna sida. Förlåt.
Men jag har haft massa annat för mig, jag har: sprungit runt på massa ställen med Jonna, varit med lite folk, haft kaos runt mig och nästan dött, haft ångest och försöker att inte tänka på mig själv och min vikt, myst min kille något så grymt, skrattat utav tårar, gråtit utav ångest och oro, blivit vän med tv4 efter flera timmar framför den jävla tv för att det inte finns så mycket mer och göra i Köping. Har egentligen träffat för lite folk men ja... nu har jag ingen lust och jag vill bara träna och försöka fokusera på såna saker och förbereda för ett till jävla skit år, i värsta korridoren, i värsta klassrummet och utan min själsfrände och allra bästa, Vi kommer slå tillbaka, ni kan inte hålla oss ifrån varandra, aldrig. <3
 
Har tillbringat över en vecka hos mormor i Köping nu eftersom morfar har varit på sjukhuset och kommer hem imorrn. Tagit hand om Tea och bara latat mig.
 
Sitter just nu hemma med lite internet after all. Men får se när jag skriver igen.
 
Jag har inget och visa, ni får läsa.
 
 

Straighten up little soldier.

Nu har jag gjort i ordning mig och ska ner snart ner till Station och åka hem till lilla Arboga! Lördag vet jag ej om jag åker tillbaka för att fira Victor, haha kommer inte ihåg hur gammal han blir men typ 11 kanske? iaf, dagens outfit, ni vet inte hur skönt det ska bli att få komma hem till älskling och landet! Ska hänga lite med Jonna innan mamma kommer och hämtar mig sen! Ha en fortsatt bra dag!
 
Föresten, vad vill ni ser mer av här på bloggen? snälla skriv vad ni tycker så jag vet vad som är  intressant för er! :)
 
orkar inte rotera ;$

Dagens låt!

 

Haha bless your soul, you really think you're in control?

I natt har helvetet tagit sig loss, gråt, oro, ilska och ånger. Jag ångrar allt, allt. Underbara du, du ska inte gråta, du ska vara mitt lilla solsken <3 Jag älskar dig, även fast jag egentligen borde kallas idiot.
 



Idag har jag, pappa och Victor samt Ann-Sofie och gänget hängt med oss till Stockholm för att gå på Naturhistoriska Museét, jag tyckte det var riktigt bra till en början, vilket skit ställe, fanns typ inget.
Var inne på Cosmonova oxå, det var väl höjdpunkten iaf!
 
Sen gick vi ner på stan och käka, Tacos blev det idag. Vidare ner mot stan och så gick vi lite affärer, har köpt nätstrumpbyxor, fett med niiice. Är iaf hemma nu och tack gode gud! Är inte på humör och mitt liv känns bara tungt... jaja imorrn åker jag iaf till Arboga, hoppas jag gör lite nytta där då :S
 
 
"Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot." ↓
 
 
 
höll på att köpa men fan heller :c
 
 
Btw, fewt fina  skjorts eller? Jo tack jag vet, mitt verk lixom!