If all you have is leaving. I'm gonna need a better reason to write you a love song today..

Hej Bloggish :3 just nu sitter jag inne  i Julias rum och spelar lite musik i min ensamhet.. Idag verkar det ju vara nyår och jag är taggad även om jag knappt sovit inatt :s och alla mina pengar på mobilen tog slut oxå... hade 160 kr.. och somande mitt i ett samtal.. känns ju sådär helt OKEJ! ne, fml.. D:

Idag ska jag Jonna, Anton J, Sebbe och kanske Danne hänga med ut t nått random place mitt ute i skogen :3 och så ska vi skjötta fyrverkerier! :D :D :D jag är en sån där som blir hyper och av sånt av nån konstig anledning! :p

Igår var man med Jonna fram eftersom hon sov hos mig från torsdag t fredag! Vi hade trevligt :) men hon fick lite ont i magen ochså så då tog jag handom min lilla flikka >:3 ( haha misstolk som fan  ^_^ )

Iaf.. sen kom Emil runt 2 och så fick han se mitt lilla hus och wierdofamilj :S men det gick bättre än jag trodde!

Sen satt vi igång film och hade mysPys :) det var trevligt ^^

Men nu ska jag slänga lite bilder på mig idag men jag det är bara för just nu! Sen ska jag byta om t nått mer vettigt! :) inte för att ni ser kläderna egentligen men..

jaja here they come!







Fina lilla du...ser du inte hur fin du är på alla sidor av dig! Även på dom mörkaste sidorna av dig lyser du upp utan solens strålar! ♥ ( Jonna ta åt dig! )

hej alla mia små läsare :)

tack fina Jonna älskar dig massor! We are the world together Sniglen ;*


Idag har jag varit hos Emil :* hihi det var trevligt! Och nu ska han åka t Falun och spela innebandy t tors! Så jag ska väl försöka fixa så jag kan träffa han på fredag! :* hihih slänger in en liten bild på oss idag ;*




älskar dig Emil!

Just nu sitter jag hos Jonna och  lyssnar på bra musik har det allmänt trevligt. Musik fick stå för Erik Hassle- Bitter End den är grymt bra! Sebbe på skyoe och fina leenden från Jonna! <3

Älskar dig oxå Jonna! Och tack för ditt gulliga inlägg, det värmde jätte mycket c': <3


nu ska jag ha en fortsatt trevlig natt och njuta med massa awesome musik! :*

The world will know your name - svampbob fyrkant


Det här är är Emma Marie Gustavsson.↑ Hon har världens finaste leende och en pojkvän som heter Emil. Dom gick in i ett förhållande 22/12-11
Hon är lycklig just nu, och det gör mig lycklig!
Hon tycker om att rida, att dansa, spela gitarr, fota, och att umgås med sina vänner.
Det här är hon och Hennes häst ↓

Övriga saker som hon tycker om är MC'donalds milkshake (jordgubb), ordet banan, Robert Gustavsson m.m.
Hon har världens bästa personlighet, och är super fin både på insidan och utsidan, precis överallt.
Saker vi brukar göra tillsammans: Blåsa såpbubblor, sitta uppe och prata hela nätterna för sakerna att prata om tar aldrig slut, äta glass, sjunga (jag kan inte spela gitarr så jag sjunger bara med, så får hon spela både gitarr och sjunga som hon gör så bra!), skratta åt allt, fel och misstag som vi rätar ut igen. osvosvosv
"Bästavänner bråkar, men dom blir sams igen. Det är därför dom är just bäst."
Jag kan prata om ALLT med Emma, och hon kan prata om ALLT med mig.

Egentligen är hon mörkblond, sen färgade hon håret brunt. Efter det stötte hon ihop med mig igen och då satte jag blond och svart färg i håret på henne, klippte upp det, klippte lugg och gjorde det kortare.
Hur hon än ändrar utseende, så är hon alltid lika vacker. Och jag är extremt avundsjuk på det, jag förstår inte hur hon lyckas!
Det är nog inte så många som vet det men vi har känt varandra sen vi var runt 5-7 år. Då bodde vi båda två i Medåker, gick på ett dagis som hette pärloxen, åkte rutchbana och lekte med små dockor. Som vilka små tjejer som helst! Sen helt plötsligt flyttade hon, och bara försvann. Det vart ganska tomt då.
Några år senare så träffades vi igen, jag började på samma skola som hon utav en random slump och vi tittade konstigt på varandra i skolans korridorer. Båda ville ta kontakt, men ingen vågade. "Tänk om hon tycker jag är irriterande eller inte vill ha med mig att göra..." Men vi lyckades, och nu står vi här!


Vi kan gå in i så djupa diskussioner så att båda blir helt galna, tappar förståndet totalt och bara skriker åt varandra. Men helt plötsligt sitter vi där, gråter, kramar varandra igen och allt blir bra. Precis som det ska vara. Det känns säkert att bråka med henne, för jag vet att hon inte lämnar mig, precis som jag inte lämnar henne.

Åh juste, jag heter Jonna Liess ifall att någon stackars människa inte hade fattat det. Det här är jag! ↓ Jag är 14 år och inte ens i närheten utav lika vacker som Emma. Varken på utsidan eller på insidan. Men hon valde mig ändå, utav alla miljoner människor så var hon så galen så att hon valde mig, och jag är så extemt glad över det.
Tack för att du finns lilla ängel. ♥



Och varför säger vi inte sånt här till varandra i verkligheten istället? Det gör vi. Men ibland är det lättare att skriva, lägga in bilderna och orden man behöver. Ändra, redigera, göra rätt, göra bättre. Och så blir man så glatt överraskad när man hittar sånna här inlägg lite random en dag när man har sådär hemskt tråkigt. Nu har ni fått svar på den frågan!
PUSS HEJ
( och hej Emma!)

Lite av min idag i bilder ♥















Just nu sitter jag och  skypear med Anna, nu är denna dag avklarad och en ny imorrn :D men då firar jag med mammish ;)

Idag har jag messat med älskling och varit med pappa, farfar och ja.. mongot själv ( Victor ) min bror....

Fick iaf en riktigt bra plattång! :D


mycket godis idag blev det ;s har as ont imagen, blev mest Toblerone :p men jag tror det blev för mycket! men jaja, imorrn kommer det nog inte bli nåt iaf även om jag får :s
Nyttig som jag är*

Hoppas alla har haft det gött nu :)
God Jul igen alla ni fina läsare! :*




Så söt ! :*












MZ63di on Make A Gif, Animated Gifs

I won't ask for much this chrismas, there is just one thing I need... / All I want for christmas is you ♥

AAAAHHHHH vet nu hur jävla glad jag är eller? :o jag har fått en fukking Jack Skelligton scarf! :D :D :D

Ny favorit* <3333333

Idag vakande jag med ungefär 6 timmars sömn! Så det är ju helt okej :) Och nu har jag ätit frukost och ska snart i duschen medans pappa åker och hämtar Farfar! Har saknat min lilla farfar c:

Igår hittade jag min hårinpackning som kom bort i flytten, så den ska i och så ska jag fixa iordning mig!

Ha en fortsatt fin Jul alla :*

Snygg eller vad?! :D

And all the lights shining so brightly everywhere..



Min lilla nyårsklänning*




Tänk om lixom 2 timmar är det jul? :o AAAAAHHH! :D

Just nu skriver jag med Jonna och messar med älskling :* han är så himla söt !!<3

Ska väl fortsätta med det och ha en bra Jul alla nu :*

Kramis ^^

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.


Dag 4 - 3 saker du inte visste om mig...

1. Jag sitter i duschen.
2. Jag är tuggummiberonde.
3. Jag hatar folk som knäcker fingrar, nacken osv..osv... men ändå gör jag det själv..





Idag har jag haft julpyssel... eller nej skolan har.. för jag har åkt BMW :D MIN BIL**
Och så har jag tränat i medborgarhuset inför imorrn :) nu måste vi bara hoppas rösten bär och att båda kan den helt tills imorrn :o men jag hoppas det går hem! <3


Ska snart iväg t örebro och kolla på lite kläder med mormor :) hell yeah... or something.. :s

Så får det bli att åka tåg t pappa på fredag och stanna tills lördag :) Julafton i V-ås! Och så åker jag hem till lilla Nannberga och firar på Juldagen! Och nyår blir lite random antar jag ;o



Jag avslutar detta inlägg med lite mer kärlek till mina svarta "niceiga" BMW :*** ( because it's mine ) >:3

hehe bjuder lite :S



You're the closest to heaven that I'll ever be.. ♥




Idag har jag nog missat typ 4 lektioner! As tråkiga allihopa... Men jag hade trevligt ändå :) var och sjöng med Simon och kören i kören.. och sen ska jag ner igen, hell yeah! Kommer missa min franska :D nej jag gnäller inte ^_^


Asså bilden ska bevisa min hyperdamp..
hihi känns helt okej att äta dammsugare och kokosstång och dricka julmust på svenskan :D

Esther ska sluta och det suger :c kommer sakna henne, hon är så förstående från vissa andra! <3

Hoppas du får det bra hörru :)

Nu ska jag fortsätta att lyssna på hennes ord från boken och chilla med fb lite diskret :p <3

Ha det bra tilldess!






Dag 3 - Bästa sommarminnet 2011

Det var nog den dagen jag och Anna skulle vara och så mötte vi upp Jonna och Koller! ( då var vi tillsammans men.. aaa. )

Och så satt vi oss vid Ica och på torget och stekte på marken.. och så träffade vi på Marre och Sofia :D det var en kul dag och sen om jag minns det rätt hängde jag med Jonna hem och kollade på massa film och åt awesome saker ^_^ Och så jag ingen bild på det här men.. eller jo jag har men inte på denna data! Jag och Jonna satt och fotade  vid kyrkan och vi satt och pratade om massa massa saker! Och vi lyssnade på Veronica Maggio och tittade på alla som gick förbi! As fint väder, det var oxå ett fint sommarminne :)


















Jag vill vara smaal!! :c



blir en riktigt jävla dålig bild idag från min lilla helvetes skit data -.-

Men eftersom man inte har internet nån annanstans blir man ju bara så himla illa tvungen! :s

Iaf detta är mitt hår just nu... mitt face.. asså nej, inte okej!!!

Men iaf :) Idag har Jonna hängt med mig hem och prata gjorde vi :)

Imorrn blir det att åka iväg och leta julklappar ochså :)
Hoppas jag hittar nått gulligt <3


Ingen ridnign idag, blir så jävla svart men imorrn MÅSTE jag komma ut! Blir julafton hos pappa i år och Juldagen hos mamma! Och jag blev jätte glad när jag lite hetl random går förbi granen och ser ett paket till mig från Nici i österrike! :D awesome ju ^_^ så jag hoppas på nått bra .... kommer bli så glad ändå, han lixom tänkte på mig :')

Ska väl ta mig neråt snart och lyssna på lite musik ock knyta mig.. så jävla trött ;s AAAAAA kom precis på varför jag egentligen gick upp.. skulle hämta handuk för jag har id. imorrn ( FML ) ahaha och så stog den här lilla skiten forever alone.. hihihihi känner mig sneel ^^

Så medans jag uppföljer mitt uppdrag med att hämta handuk kan ni fortsätta titta runt lite :) kom ihåg att titta in på min musik och hör min senaste inspelning <3


Dag 2 - 5 bloggar du brukar läsa

Okej här kommer dom :)

http://centerofattention.blogg.se/

http://fokis.se/

http://fadingstars.blogg.se/

http://makemelivee.blogg.se/

http://epicfaiil.blogg.se/

eftersom varje gång jag lägger in en länk i " texten" bilr det svart så får det vara utan länkning för att ni ska se! <3

Dag 1 - En bild på mig + några rader om mig

ehehe... ja ni :s

Vad ska man säga?..

Jag heter Emma Gustavsson.. 13år. ( 16/5 -98

Jag bor på landet med min familj hos mamma och 7 djur. Egen häst... Gulliver <3 Bild finns i inlägg nedan nånstans..

Jag bor i Västerås med min pappa och bror Victor.

Mina hobbys är hästar, spela gitarr, sjunga och fota! Men nu när min kamera är sönder känns det ju lite bättre med det... :c

Mina vänner har en stor betydelse i mitt lilla liv, och jag verkligen älskar dom allihopa! <3 Dom finns alltid där för mig, no matter what lixom :*

Jag är lättskrämd och har en förmåga att bli rädd för typ allt! ( Vilket suger.. balle )

Jag är lättfrusen. Och jag älskar att sola och bada!

Jag älskar chokladbollar :3 och blir hyper av att vara föör trött! Vilket oftast gillas som underhållnig för andra...

Jag slänger in en bild på mig i lite yngre dar.. eller förra året men det blir lite jobbigt att tänka så :s

ahh.. chiao!




fetttt med sexigt för att vara ganska ful på bild? Visar ganska mycket vem jag är tror jag*......


Jao ni ...

Dag 1 – En bild på mig + några rader om mig

Dag 2 - 5 bloggar du brukar läsa

Dag 3 - Bästa sommarminnet 2011

Dag 4 - 3 saker du inte visste om mig...

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 - Min outfit en helt vanlig dag

Dag 8 - Pinsammaste ögonblicket det här året

Dag 9 - Bild på mig direkt på morgonen

Dag 10 - Singel/Tillsammans

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 12 – Mitt drömbröllop.

Dag 13 – En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 14 – Innehållet i min väska.

Dag 15 – Vad jag åt idag.

Dag 16 – En bild på det jag köpte senast.

Dag 17 – Min favorit film.

Dag 18 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 19 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 20 – En låt som får mig att gråta.

Dag 21 – Mitt favoritprogram – och varför.


If you walk away, every day it will rain, rain, rain...

Jag har aldrig sagt det, men jag kan inte fatta att man hållit på det så länge utan att gett det vid rätt tillfälle.. att säga allt när man är som mest förbannad. Det tog.. mer.. Men allas ord har en inverkan. Det tar på den även om den inte vill eller inte. Jag försöker hålla mig kvar. Inte bli så jävla äckligt svag, för det syns, det tar på andra. Det får bara inte hända. Jag sätter igång allt för jobbig musik ihopp  att lätta på trycket bakom ögonen. Men jag kan inte.... Jag vill! Jag önskar jag hade nån som förstog lika bara som du.. Men jag kommer antafligen inte hitta det.. för vi var samma..

Jag vill ändra, men vem har sagt att det är enkelt? Inte jag, ingen annan.. Jag kommer väl förbli den jag är. Man får väl ta mig för den jag är eller inte. Mer kan jag inte ge! Förlåt </3

( Till alla som läser )





Jag sitter här i skolans korridor och försöker höra lilla små fina ord genom mina hörlurar, men jag lyssar nog lite för mycket på musikens text. För den här betyder för mig.. Får mig tänka.. Bruno Mars- It will rain.

Den är inte den bästa, men texten är finare än musikens toner!  Jag vet inte vart jag går längre.. jag har försökt se allt detta från en positiv sida, men jag börjar tappa motivation... men jag kämpar på <3


Idag har jag fått i uppg. att städa mitt rum....  FUKKING LIFE! -.- inte mitt rum D: det är ju lite fööör stökigt! bilder kommer väl! omg.. inte kul alls.

Men jag ska väl försöka komma ut och rida idag eftersom igår blev det att ta hand om hela stallet ist. Så sen gick jag in och höll på att somna framför tv! Jävlarns vad trött jag är :s blir väl att sova hela dagen imorrn! och kommer nån in för jag fixa nått soft att peppra med.. tja nån som har ett softgun ? (a) <3




turn your head idiot <3




och jag måste ju bara fråga... hur många tandborstning videosar har ni sett? :o hihih för jag kom på att jag har aldrig sett en och då gjort en egen! hahaha jag är fett cool x) <3





Vad jag hoppas, vet jag aldrig om det händer...

Jag vet inte vad du tycker men så fort jag ser digså för jag tårar bakom ögonen. Jag drar min mun till ett streck och fortsätter gå. Jag vill egentligen stanna som vanligt och skratta ett litet stund. Men efter vad du sagt känns det på samma gång jävligt fel. Du förvirrar mig, och jag förvirrar mig själv. Jag kommer inte göra nått åt det, för jag orkar inte. Men jag vill få det tillbaka. men det får väl bli framåt. Just nu är jag bara nere, du gör mig nog mer ledsen än glad... om du inte visste det...





Idag blev det attt fika med kören och det blev glass, pepparkakor och julmust! Det satt perfekt :)

och så satt jag och snackade lite med sebbebooi på maten idag :)  stog inte ut med att se han sitta där ensam! Och jävlar vad jag har börjat längta efter att få se dom filmerna :D kommer bli fett kul ;)

Jao ni.. nu har jag äntligen avbokat attt sjunga i kyrkan :) det känns bra och nu blir det bara i medborgarhuset med Simon :) och jag typ bölar över att han inte kommer stanna här på skolan utan vi kommer få en annan igen :c bajs oxå :/

Men det ska bli coolt :) hoppas jag iaf jag sätter alla toner !

Ni får ha en fortsatt trevlig dag :) ♥



"I dream in darkness. I sleep to die, erase the silence, erase my life." - Evanescence

Jag har tittat runt lite på fb och typ alla lägger upp den här lilla texten:

Äter du, är du tjock. Äter du inte, är du anorexia barn.
Dricker du, är du alkolist. Dricker du inte, är du feg.
Läser du böcker, är du nörd. Läser du inte, är du dum.
Om du röker, är du " cool ". Röker du inte , är du en nolla.
Har du sex, är du en hora. Har du inte sex, är du feg.
Använder du smink, är du fjortis. Använder du inte smink, är du ful.

Det är inte lätt att vara sig själv..


sant.. men vafan? om typ alla tycker så sluta kritisera folk rå, kanske man inte behöver lägga upp sånt hela tiden?  -.- lixom om alla hela tiden ska gnälla oså. Ja men ge er med alla onödiga kommentarer och skit?! Annars kommer ju inget hända... så om ni inte fattade vaför folk lägger upp detta.. ja nu vet ni iaf.




Bilder från igår*

en av dom fulaste bilderna jag tagit på hela veckan tycker jag nog iaf! Men jag bjuder lite ;*




hah vafan? xd



vi är ju bara sexig! ringa oss?


igår kom jag hem efter ett litet snack med Simon om 22 dec!

När man kom hem var det bara ut och rida och göra det man skulle!
Typ belöning var pannkakor, fuck yeah!

Och så tog man en dusch och la sig och titta på film och messa lite ;*
Blir väl att stanna i stan på tors tror jag :)


hejsvejs så länge :*

Hurtful cover!


I used to laugh it of. I used to look the other way. I used to save them troubles for another day - Erik Hassle

B0ROE7 on Make A Gif, Animated Gifs

JAAAAAAAA ni ;) idag har väl lussandet varit helt OKEJ! ( för man skriver bara inte ok -.- )
okej ? :o
bra...

Just nu sitter jag hemma hos Léniebooi och chillar lite c;

och så tänker  jag slänga in min lilla morgonstund, och anledning till extrem trötthet!




Somnade runt 12.30 !

Jag: hör hur min klocka ringer ( tänker ) vafan händer?!?!?! kollar mitt alarm! vafan? Ronja alarm då? kollar på klockan: 06.00 ( ska vara på skolan 06.30 ) ( mitt alarm är för att gå upp i tid till bussen )

jag: Ronja?

Ronja: ja?

Jag: Vet du hur mycket klockan är?

Ronja: nej..

Jag: 06.00 !!!

Ronja: O JÄVLA I HELVETE!

( stressar som fan! )

kommer dit och ingen verkade riktigt stressade...vi: WHAAT?

träffar Lénie.

Jag: Vart alla?

Lénie: jag vet inte!

Hittar Simon..

Jag: Vart är alla?

Simon: Dom kommer väl snart

Jag: Men klockan är ju lixom 06.39

Simom: Det är lugnt den börjar ju inte förns om en timme nästan!

Jag: Varför skulle vi komma så tidigt då?

Simon: Jo, vi msåte ju träna lite innan!

Jag och Ronja: FML!!

Kl: 08.00 började vi träna om inte senare -.-

fan vad onödigt av oss Ronja ;c <3


Men det gick bra och gud vad fin Alisa blev som Lucia :) hon passade as bra!

Min utstyrsel blev detta och en liten röd tomtelykta! :)

varför jag skrev så får ni komma på själva! för jag vet inte :s

och så slänger jag in en annan liten bild på mig i tomeluva ;)

ända skillanden är att jag inte har två flätor i håret längre :D

mobbad bild, ahahha xd

"When I look up from my pillow. I dream you are there with me. Though you are far away, I know you'll always be near to me" - Sia

idag blir det att vara hos Ronjas place :D vi startade med att åka iväg t V-ås, och jag älskade den lilla bilen. Mörkt och man hörde det lilla brummandet hela vägen. En fin brevid och massa skratt! Lagom hög musik och massa fin lysen på väg dit. Ligga i en rulltrappa och ta massa kort, okända personer som skrattade åt en medan andra trodde man var dum i huvet. Men det var kul, att få vara en sida man inte visar för andra öppet! ♥ det var en ny känsla :) jag gillade det lilla pirret! Tack Ronnish :*

Imorrn blir det väl som sagt Lucia :) bild på utstyrsel kommer väl :D eheheh ;$

Utan smink ser man ut nått åt detta håll:




en gammal och bra låt :D



You are a cinema, a hollywood treasure ♥

GbE4AJ on Make A Gif, Animated Gifs

fett med fint jaow :o ♥


Idag börjar jag med att halka... som inte var så oväntat.... fml D: så typ mina mjukis byxor är ganska blöta på mitt hörga ben, och det gör ont.. Men det var lixom inte så stort ändå! för lixom det var så jävla mörkt och det ända som gjorde att jag fattade det var smällen -.- AJ!

Blir att tycka lite synd om mig själv en liten stund t ;)

Och idag blir det slagga at Ronjas place :D eftersom imorrn är det Lucia :S 

vilket kommer bli nervigt :)

wish me some luck ;*









Lénie lilla gmn du är den sötaste :*

Ulla-Britta ( lilla gumman ;* )

Ida du är för gullig ;*


I never meant to start a war. You know I never wanna hurt. Don't even know what we're fighting for...

Vakande efter att inte kunnat somna bra :s blev en liten konverstion med Nici innan jag försökte lämna denna värld för en liten stund. Sen blev man väckte vid 12 kanske :S och så fick man ny bakta scones till frukost :) det var as länge sen jag fick dt :o  ska väl ta och göra mig i ordning och sen försöka göra nått vettigt idag! no life here!!




just nu sitter jag i mitt rum, försöker ha det så mycket mörkt jag kan.. tänker, grubblar, vet inte vad jag ska göra! Mina försök att springa ifrån ångesten tog stopp.. Just nu växer den, och jag orkar inte röra mig... ingen att prata med, ingen jag riktigt kan med längre... det verkar som om jag får gå vidare, men jag vill inte. Fast jag orkar inte göra nått åt det heller. varför ska fly alltid göra ondast slutet? det hjälpte ju i början? vart tog jag fel klivet när jag tar små myr steg?

††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

Min lilla jul stjärna är såå söt ^_^

jag slänger in en liten bild på det sen.. och en liten läsar fråga!

Fråga på nu på min lilla frågestund D: vet ni alla allt om mig eller? ;o








All i want for christmas is you ♥


†††††††††††††††††††††††††

Jag föddes inte för din skull, och tänker därefter inte leva efter dina regler. Tycker du inte om mig, så är det ditt problem, inte mitt.
Snackar du skit bakom min rygg, så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig. Jag bryr mig inte om att du inte gillar mitt utseende, jag gör mig inte fin för din skull.
Du kan kalla mig vad du vill, men tro mig, jag vet redan vem jag är.
Gå runt och skrik dina falska ord, du bevisar bara hur låg och patetisk du är.
Gå runt och hitta på falska rykten, men både du och jag vet vem det är som ljuger och en dag kommer alla att få veta sanningen.
Jag behöver inte 1000 vänner för att kallas populär, jag har mina närmaste och det är dom enda jag behöver.

Sant.. ♥

 


 

Asså fan jag trodde att en liten video skulle bli klar idag men... nej, det verkar inte funka :c så det får bli tills imorrn <3

nu ska jag underhålla er med .... ( kommer ett till inlägg om det senare eller imorrn ;* )

så håll er uppdaterade :)

 


What did I get?...

av gick en fukking daisy av Mark Jacob :D


Jag fick: en adidas dushkräm, 2 as bra rexona deoderanter, 2 st bodylotioner. Det är awesome saker alltihopa :D








Pappa kom och hämta mig runt halv 3 och så bar det av mot dollarstore och sedan hem mot V-ås :) och nu sitter jag  och snackar med Mathilda och en t ;) <3

Just nu känns allt i livet lite enklare <3 och jag är så glad just nu :)

och det är en härlig känsla !

Hoppas den håller nu i det mörkaste </3

Nu ska jag ta och träna snart lite om jag orkar och fixa lite med jul pynt med pappa och ta en dusch :)
hejså länge <3

"We all have our horrors and our demons to fight." - Bring me the horizon




Jag tänker om.. vet inte hur jag fick det att hända men jag ska iaf. Mina vänner finns för mig, jag älskar er ♥

Sen har jag dig, dina sms ♥ Dom värmer mer än du anar!

Jag vill sträka mig, se allt ur ett annat perspektiv, men det kommer ta tid och ork :s tur att jag har er mina käraste


Ni kommer få föjla en person med vilja snart
♥ stark som fan... och jag kommer klara detta..tror jag..




Det finns ju ändå dom som har det värre....




Min nya lilla dröm kanske märks :) och jag ska upp följa den, men idag, inte imorrn men snart!

Idag hänger jag med hem till V-ås iaf :D ska se vad jag har fått av min faster Anki :) Parfym? ^_^

Har saknat min lilla pappa ändå :)


Ha en fortsatt fin fredag
:)





There's a Possibility,
There's a Possibility,
All I'm gonna get is gone with your stare
All I'm gonna get is gone with your stare

So tell me when you hear my heart stop
You're the only one that knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility I wouldn't know."

Mmmmmmmmmmmmmm...
Mmmmmmmmmmmmmm...

Know that when you leave,
Know that when you leave,
By blood and by me, you walk like a thief,
By blood and by me, and I fall when you leave.


So tell me when you hear my heart stop,
You're the only one that knows.
Tell me when you hear my silence,
There's a possibility I wouldn't know.

So tell me when my sorrow's over,
You're the reason why I'm closed.
Tell me when you hear me falling,
There's a possibility it wouldn't show.

Mmmmmmmmmmmmmm...
Mmmmmmmmmmmmmm...

By blood and by me, and I'll fall when you leave.
By blood and by me, I follow your lead.

Mmmmmmmmmmmmmm...
Mmmmmmmmmmmmmm...
Mmmmmmmmmmmmmm...
Mmmmmmmmmmmmmm... - Lykke Li



Vart vill du komma med detta? ärligt talat -.-

jag fattar inte vad du vill.. och nu skiter jag bara i det, om du ska vara så jävla arg på nått helt onödigt, och framför allt falskt. Ja var det då, det jag inte behöver... det tar jag inte..




Idag blev det en rörig morgon.. allt var ändå ganska glatt :) Anton och Sebbe är så himla underbara ;') allt dom kommer på ahahah xd

Jag satt och lyssnade på musik hela kvällen, satt och lyssnade på musik, försökte förstå texten.. skrev sedan ner det, och sjöng igenom den.. undrade vafan det är som händer? Ingem verkar fatta vad jag menar, vad jag gör, vad jag säger längre. Jag vet knappt själv snart. Bokstäver flyter ihop och bildar nya ord. Jag skriver så mycket just nu. Det får mig lugnare att få se vad jag själv tänker kan man säga. Läsa det, fatta det.. för det är nog bara jag som fattar det.


På tisdag är det Lucia och då blir det tomteförklädnad :p

Blir pirrigt.. men a när man är flera så :)  men vafan :S jag ska lixom stå på en scen och så :S hoppas på mycket peppning och stöd :*

*************************************************

Mitt franska prov vette fan hur det blev :s antingen bra eller dåligt...

vi hoppas på bra ^_^




en sexig bild på mig och gullePlutt ;*






I've tryed to explain but if you doesn't listen.. well have wrong perception.. It's your problem.






Årets wanties †

Jack Skellington <33


En till Jack Skellington <33


och den här godingen :*** <3<3<3







det är några av dom sakerna ;)











<3<3<3<3<3 ( utrycker min kärlek med hjärtan )



vad vill ni ha? :) kommentera gärna! ;)


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Hear me scream
It's unreal, what's inside of me
Broken bones and the code that hunts me
I come home, I'm alone, is it gone
What I'm feeling is surreal

World in flames
It's a chase, I'm a cornered man
It's a pulse in my veins, no delays
It's a rain, it's a chamber of dust
As I'm viewing the plains

Of the sorrow I lust

I have no faith in our reality
No mirror can correct my destiny
One thing to rule what I've become
Take it or leave it 'cause this is my love song

A drop of blood
A flood of anger for old times

Of the sorrow I lust

Hunger - Save me
One world depending on me
I have the force in me
The truth will be revealed
Higher - Faster
I am the fuel to set you free
I am your destiny

Inhumane
I'm ashamed in the pouring rain
Disinform, set the norm
You're to blame
Spin the wheel, break the seal to conceal
That I'm finding it so real

I'm ashamed, not the way that I want to be
Have to bare my own soul, unveil me
To discern it's my turn, have to learn
I have to face it

That the world will burn

This message written for us on the wall
No need to correct the way I walk
One world, one lust and our dream
Ruined in pieces, a human machine

A drop of blood
A flood of anger for old times

Of the Sorrow I lust

Hunger - Save me
One world depending on me
I have the force in me
The truth will be revealed
Higher - Faster
I am the fuel to set you free
I am your destiny

One raging anger
Grows inside
From the sorrow I lust

Hunger - Save me
One world depending on me
I have the force in me
The truth will be revealed
Higher - Faster
I am the fuel to set you free
I am your destiny

Hunger- Amaranthe

Ingen ork, ingen ro. Ingen kärlek, ingen tro. †




Man blir så arg när man tänker på det. Man vill bara ge en käftsmäll på den som går förbi. Jag brukar kunna kontrollera mig själv, men den gränsen krymper, blir mindre. Och orkar inte bygga upp den. Allt kan dra åt helvete!
Om man hela tiden ska göra narr av mig, få mig att låta som ovärdig det jag säger, det jag gör. Ahmen... varför bara inte skita i det ? Eller rättare sagt kalla mig fula saker som ni vill säga egentligen.. gör det! Allt skit ni vill kasta på mig gör det rå.. för det kommer bara hjälpa er i slut ändan. För då kommer jag antagligen ge mitt liv till nån mer värdig.. det kan bli min skyldighet. Och ni slipper en sån dum skapelse för erat liv.. -.-

Att bara gå och inte komma tilbaka, lägga en lapp och det står, jag gjorde det för blablabla... vafan? varför bara inte stanna kvar och lösa det? -.- bara dumt ju, spec. när det är kallt...

Jag har ingen ork att göra nått just nu. "Den" får hata mig så mycket den vill.. om den vill komma tillbaka för den komma just nu.. för jag har ingen ork. Jag måste ta itu med mina saker nu.. jag fattar inte hur jag orkar gå samma väg och inte ge se nått slags ljus alls.. men jag har ändå några få fina vänner <3 dom kan få mig att följa dom ett tag, tills dom lämnar mig för dagen eller nått.. så står jag där, på min väg.




Dom där stirrblickarna som kommer hela tiden, paniken som blommar upp. Dom gör det för dom tycker det är kul säger jag. Och så kommer du direkt med nått riktigt onödigt som: du får skylla dig själv. Eftersom du reagerar tycker dom det är kul.. men hur fan då hade du tänkt jag skulle kunna sluta ? Om jag får panik av det? att jag inte har förväntningar, men hoppas... det är väl inget fel med det.. eftersom jag har inga pengar för att få de fixat och får jag inte hjälp så kan jag inte göra nått... men jag hoppas fortf. det gjorde aldrig du.. och det börjar bli jobbigt att diskutera med dig. Spceiellt när du bara sticker utan att fixa undan efter dig?! vafan det handlar om djur hörru! Och jag kommer inte klara av att det blir så här hela jävla tiden!

så låt oss vila ett tag, jag måste ju iaf det.. och om det fortf. är så att du hatar mig ... förlåt men just nu får du göra det en stund til då.. för jag kommer nog inte ändra nånting just nu förns jag har kommit in på rätt spår igen...





Idag får ni det här ( det jag säger är från igår och det som är imorrn är idag )


tids fördriv †

Vad heter du?
Emma Gustavsson

Är du allergisk mot något?
Nope ^^

Brukar du skratta för dig själv?
ehehehe :$

Är du beroende av någonting?
Tuggummi <3

Vad står det i ditt senaste inkommna sms?
Jag har dina nycklar

Vem var den senaste killen du fick sms ifrån?
Anton J

Brukar du googla?
Jag ♥ Google ( typ )

Har du kysst någon den senaste veckan?
räcknas hästar ? :s

Hur många kuddar du i sängen?
Tre stycken

Hur svarar du i mobilen?
Hallojj

Vem pratade du med i telefon senast?
Pappa..

Brukar du komma i tid?
Ja det brukar jag väl :)

När mår du som allra bäst?
När jag är med mina bästa och hesten :*

När blev du fotad senast?
du det vette fan :o

Hur känner du dig nu?
as trött, lite sån där lagom ångest..

Är du smart?
Ja? ;o

Hade du en bra kväll igår?
Jappilli japp japp :)

Vad dricker du helst till frukosten?
Oboy :)

Är du blyg?
Ibland..

Vad gör du imorgon?
Antagligen skolan och hem och rida
och så kommer väl Jonna med mig.


Vad är det värsta du vet?
Att bli skrämd, när folk knäcker allt vafan dom nu kommer på..
och folk som inte håller saker..


Vad längtar du till?
Julafton

Vilket år är du född?
1998

När grät du senast?
Det var ett tag sen :s

Har du någon piercing?
Öronen ^-^

Gillar du att dansa?
ohh ja ;)

Bor dina föräldrar tillsammans?
Nej.

Knäcker du dina fingrar?
japp...

Senaste låten du spelade?
Metallica- Wherever I may roam

Kan du laga mat?
nej

Blir du bra på kort?
haha sexig kan jag bli iaf ;)

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Jonna Liess

Vad skulle du behöva just nu?
Nån som jag kan kalla min...

Har du snygga skor?
Jaopp :)

Vad var det första du sa imorse?
FUCK LIFE

Har du sovit i din egna säng inatt?
japp

Tre favorit färger?
Svart ♥ Vit & Röd

Breathe me.<3

Idag på morgonen ska man börja med att dampa loss på sin lillebror.. -.- ska ha ett helt jävla glas ( typ största ) och ska äta upp det på ungefär: 20 min.. vilket inte finns i hans värld egentligen ( det tar en halv timme att äta en macka lixom.. ) jävla dum huvud -.- asså nej, tycker synd om han.. han kommer typ dö av sin osmarthet! Men ändå.. han måste fått det från nån ändå.. men ingen i min familj är riktigt smart egentligen ! inte jag heller tror jag.. men när man inte orkar med sig sjäv vissa gånger har man inte ork med att vara en sån där som ska hålla käft ta allas spydiga kommentarer och göra allt dom säger.. för att du är störst.. du får göra mest, dom andra får sitta i soffan pch chlla och den som är allra störst får inga uppg. utan sitter och göra saker han vill göra näst in till... så är det iaf i min familj.

Just nu sitter jag här uppe med Antonboii och bloggar till er c:

DET FUKKING SNÖA IGÅR!! :D btw..
men inget kvar idag typ :c         c'est dommage!

Idag hoppas jag att det ska avslutas bättre :) med mer snö kanske ? ^_^ 

jag avslutar med en fråga! :)















//Event. <3

Min nya pojkvän :D ↓

så där btw ;*


"I think this Christmas thing is not as tricky as it seems! But why should they have all the fun? It should belong to anyone! Not anyone, in fact, but me!"
- Jack Skellington (The Nightmare Before Christmas)

En fin helg med fina vänner är alltid lika awesome ^^ en sen tid gick man och hängde med doctor ond ;) kom hem satte igång en film och somade innan den kommit halvägs.. Andra dagen väntade man på att Anna skulle komma och han kom tilloch med lite tidigare :D sen blev det att gå ut i stallet och göra den saken :) Film i massor och skräck på hög nivå :s

Eftersom 2 personer stog utanför och gjorde hemska saker som oväntade ljud. Vita ansikten upplysta av ficklampor..

sen avslutades nästa dag med att Anna satt och tittade forever alone med Harry Potter film och jag var ut och red ;)

Och så förstörde hon typ mitt liv med att jag fick städa hela rummet -.- efter att hon gick..... tack Anna...
haha ;*

Vi bakade kladdis, åt massa lussebullar och pepparkakor, popcorn och osv...osv... fett med tjocka ;D

Och gud vad mycket oboy vi druckit :)

mitt lilla försök med att banta gick i spillo :c så nu tar jag nya tag :)



Idag kommer nog vara skit tråkigt ;c Skolan suger ju redan och min familj är ju allmänt störd -.- det ända jag längtar t just nu är väl Gulliver <3

Idag har jag oplatat hår för jag måste börja göra nått åt det.. jag har nog inte haft det på hela denna terminen..

titta hur slitet det är :s



inte så bra :s men nu har mamma hitta nått som ska kunna hjälpa slitet hår så :)

Aloe First




kostar runt: 110m kr :) ett tips !


jag avslutar inlägget med en liten gullig bild :)

//Event. <3

fina lilla Nalle Puh <3

Fan för SO :c

asså jag var så nära att ha svarat på alla frågor D: sen kom jag till en liten jäcla fråga -.- och då tog det stopp..... och så fick man skita i det -.- LACKAR PÅ SOOOOO!

Och nu sitter jag lite sådär lagom tjurig och hatar SO ... ( lite diskret )


Asså russin ser ut som harbajs och smakar harbajs... då måste det ju vara harbajs? sådär btw..... :p


ahahahahaha fina gänget :D



det är muppen Mathilda och råttan Emma som regerar ^_^


nej nu ska jag hem med Jonnaboii och eta reka :)

//Event. <3

All i want for christmas is you <3

for today: So-Prov.. inte okej :s kan fan inget :c

Och så fick jag en till uppg. på nån terminavslutning :) haha får sjunga där oxå ;) men fan att hela skolan ska se :s kommer bli så jävla jobbigt </3 men jag måste ju träna för att kunna komma nånstans c;

Antagligen kommer det bli Carola- Himlen i min famn kan länka sen :*

Dagen igår var ganska irriterande -.- familjen hackar och man oroar sig över onödiga saker!

Gulliver var väldigt dukig igår :) <3 men han är så stark på vanligt bett :s funderar på att byta till det jag har på mitt andra träns ! ( Och bild på honom i pullartränset kommer ju inte heller för min kamera inte funkar :c ) fuck life....

På lördag kommer bästa Anna t mig ^_^

Chockladbollar står på menyn för dom hela 2 dagarna :D fett med gott ^^


Detta är jag for today :)

fina tjejor :)







have nice day :D

//Event. <3


Vad ska jag göra utan dig?

hejhej alla mina gubbar ( för jag har kommit på att alla som läser min blogg är mina gubbar )

Och Anna bästa Malmkvist... du är för gullig :') blev jätte glad när jag läste det.. puuss påre ;*
just so you know!

hmm.... idag händer inget spec. men jag kommer väl ha nått för mig iaf :) Jonna ska som vanligt hänga med mig hem och chilla pung :3

OCH VET NI? JAG HAR FÅTT SN HÄR LITEN OCH JÄTTE GOD YOGHURT SOM SMAKAR AS GOTT :D mumsigt :p
ehehhe lite så där random ;s

just nu sitter jag och Jonna i mitt klassrum och vet vad vi ska göra :s men lite musik och bloggande går alltid :D

igår blev en irriterande kväll -.- både Jonna och jag satt och dampa på pollarna :s + att det blåste och var mörkt... för att göra allt lite bättre!

Och på kören har jag fått i uppgift att vara med i en liten solokör och sjunga på en låt... lite jobbigt att veta att hela skolan kommer titta på en och så :s men vi är 6 st så det måste ju funka! men iaf... inte så himla kul att veta att alla elever ska höra och titta!

Hoppas alla får en fortsatt trevlig dag och att alla har nått att göra på en torsdag :)

fina Jonnaboii ;*


när hon gick hittade jag en ny vän  :D



9lzFwt on Make A Gif, Animated Gifs

heddö :*