Mitt hjärta

Det är så att jag har i tankarna att sätta ut min älskade häst Gulliver på foder avledningarna att jag har ingen tid knappt samt att ekonomin inte rikigt fungerar. Jag söker någon som kanske inte är ute efter att tävla utan mer behöver en kompis hemma att gosa och rida med! 
 
Jag har varit på träningar med honom och det har inte varit några problem mer än att han är ovan.
 
Gulliver är en väldigt trafiksäker och snäll som för det mesta försöker göra sitt bästa ;-) Mycket glad och lugn vän som aldrig sviker en, helt klart den bästa fjordningen i världen. Har så mycket minnen tillsammans med den stollen :')
 
Han är en fjordning i det smalare storleken och är hyffsat ljus i färgen. Lagom stor, helt enkelt en väldigt fin fjording! Han är 9 år(valack) i maj och köpte honom som unghäst så jag har lärt honom det mesta själv!
 
Allt jag vill är att han ska få det bra medans jag går gymnasiet och i fall allting går bra med fodervärden kan det leda till säljning. Detta är en väldigt ful annons men jag gör den bara för att ni ska kunna hjälpa mig att sprida detta vidare och tipsa mig om personer som är intresserande. 
 
Ni kan kontakta oss på:
https://www.facebook.com/emma.gustavsson.7
https://www.facebook.com/marie.bergqvist.77?fref=ts
 
Emma: 070-4665253
Marie: 073-6003197
 
Tack
 
 
 
 
 
 
 

Sunday

Hejsan hur är det med er? Jag har verkligen bara försökt sova ut! Har varit as trött nu ett tag! 

Igår hände inte så mycket alls, kollade på Thor och dog lite, gudars vad snygg!!! 

Vaknade idag och har kollat lite på presenter till älskling, har verkligen ingen aning :/  men det blir säkert bra! 

Var ute med pappa och bror på spåret och gick lite idag, har duschat och ska snart käka! 

Drar igång Iron man 3 och fruktsallad att mumsa på :-) så ser min kväll ut ❤️

Imorgon åker jag hem till Arboga igen och då blir det äntligen att komma ut med hästen igen, har saknat honom och älskling! Liten uppdatering så där ;-)

Ha en bra söndag! 









Story of my life

ÅH HERREGUD idag kom One Directions nya låt från albumet Midnight Memories ut, gud den är verkligen as bra!!! Lääängtar tills när jag står där i arenan och kommer höra allting live ♥♥♥ Sedan kommer Believe ut 25 december i USA iaf, omg bästa året framför mig! Hahah fan har så jävla mycket att längta till och det skadar inte :-)
 
Började höstlovet med att åka in till Västerås, fixade lite med filmen vi filmade i går, snackade med Anna, lyssnade på nya låten, pratat med älskling, Emelie och Natta i hundra år... hahah som spelar lol och jag ah.... fattar ingenting! Imorgon blir det upp och ut och röra på sig med pappa på spåret, ska bli skönt att flåsa lite igen! 
 
Drack lite varma koppen för någon timme sen och är hungrig igen, livet ♥ Ahja ska slå igång en film och mysa ner mig i sängen, ha ett bra lov så hörs vi!
 
Bye 
  
 
 

ALL THAT MATTERS

Idag kom klänningen och den är skit fin! Micket nijd ;-)
Har förövrigt inte blivit av med förkylningen och jag hatar att inte kunna gå till gymmet :( men på gympan idag körde Anna och jag falskt sjungande för alla dom som kämpade på med hinderbanan, hahah bra pepp ändå! 
 
Har käkat lite och tagit in hästarna, pluggar arslet av mig och nu har det äntligen klart! Bara engelskan kvar nu :-) Imorgon ska vi filma och näst in till allt är klart inför imorgon, skräckfilm jajamän! Ska ta och ringa hit Anton och be honom läsa igenom min engelska.... brapåengelska kanske ta lite kvag och hallon innan jag går och lägger mig, bra tjock!
 
Ha en bra torsdag, love
 
love it ♥
 

Hold Tight

Hejsan beställde hem en jul klänning igår och måste fixa pengar till håret, måste göra en förändring nu... hahah 100 år efter!
 
Förövrigt så var jag inte med på badet idag utan satt bakom skidstugan och vänta i 20 min ist för att gå 3 km :))
Imorgon bär det iväg till Västerås för att kolla på hur man gör på en teater, fett värt? NEJ
 
Ska iaf göra bananpannkaka och ta med! ;p lagom tjock men jag klarar mig fan inte på en fucking macka och lite yoghurt.... vill dom svälta mig eller?
 
Ska käka lite och dra ut i stallet, och sedan PLUGGAAAA!! Skypar med Anna och väntar på 16 sekunders klippet från One Directions nya single Story of my Life som kommer 25 november, dör av förväntan!!! Men fan att den ska komma också? .... 
 
Skriver mera när jag har nått vettigt att berätta! :-)
 
Love you ♥
 
 
 
 
 

Tired

Hejhej, shit det var ett tag sedan nu! Har haft fullt upp och om annat haft det lite jobbigt..... ibland händer saker som man inte är beredd på och då måste man leda ljuset och vara den man kan vila huvudet emot. 
 
Men förutom allt detta så har jag bara gymmat, varit i skolan och vart hemma med hästen och familjen. Inget speciellt helt enkelt. Tog en springrunda med pappa förra helgen vilket var något nytt, men nej annars inget speciellt!
 
Och denna helg bubblade Anton och jag hemma hos Natta & Emelie, det var jätte trevligt :-) kollade på the conjuring och cops out innan vi gick så att jag vågade kliva utanför dörren :ppp självklart skulle massa saker hålla på att krångla som det aldrig gör annars men jag var ju där, always.... undrar faktiskt ibland om jag är "oturs tekniskt drabbad", as bra förklarelse! :-)
 
Värdelöst inlägg men nu vet ni att jag fortfarnade finns, bye ♥
 
 
(inte min bild)
 

Ibland får man reda på saker som man aldrig skulle kunna tro skulle hända en på ens egna territorium, det blir som ett chockerande knivhugg i magen. Jag sträcker ut mig till alla dom nära och kära som är in blandade och jag sänder all min styrka till er i denna tid. 
 
Ta hand om er och jag kommer alltid finnas där! ♥ 
 
 

When you say you love me, no I love you more

Hallå igen, förlåt för väldigt dålig uppdatering men jag har verkligen haft no time att hinna med annat än att läsa lite i svenska boken, har min förklaring! ;-)
 
Har haft prao hela den här veckan och jag har verkligen haft as kul, hjälpt kunder, stått i kassan, packat upp massat kläder, prismärkt och ringt upp folk som beställt kläder osv. Kommer sakna det där stället och det var verkligen jobbigt att lämna dom ska jag säga! 
 
Men innan jag åkte fick jag ett presentkort och trycka en egen tröja, haha så nu är jag renarama reklamskylten ;-)
 
Utöver det där så har jag FÅTT BILJETTER TILL ONE DIRECTION, FÅTT JÄTTE BRA PLATSER OCH MITT LIV LIGER PÅ TOPP OCH JAG VET INTE OM JAG SKA GRÅTA ELLER SKRATTA OCH ADISA OCH JAG KOMMER HA DET BÄST DÄR BORTA OCH NU ÄR DET BARA ATT VÄNTA.
 
Längtar dit som fan, love life.
 
Tack för mig. ♥