Monday

Första dagen på praon, check! Är väldigt kul att få vara där ska jag säga! :-)
Trivs jätte bra med alla och jag är inte sysslolös! Har egentligen ingen tid att blogga just nu så ni får stå ut med ett väldigt kortfattat inlägg!
 
I helgen har vi bytt brunn och har bakat dumlekakor, det ända "nya" som har hänt kan man säga! 
Idag vakande jag och fixade mig och drog iväg till Pops, fick träffa många av som och fått stått lite i kassan, hjälpt kunder och packat upp massa kläder, känns som att man jobbar där typ. Får göra mycket och det känns kul att dom litar på och låter mig göra så mycket! Nice :-) Har förövrigt köpt ett par skor och joggingbyxor som ni redan vet men iaf, fick dom igår och jag verkligen älskar dom! Utan skorna hade jag inte klarat av dagen kan jag lugnt säga!!!!
 
Imorgon väntas praoen och gymmet ben & mage, blir att köttaa sönder ;-) Nej nu måste jag ringa älskling och fixa lite med svenskan, love Emmaa
 
Bilder från helgen! ♥
 
 
 

They don't know about us

Sitter väl antagligen vid tumblr nu då detta är tidinställt! hahahahah kommer till nästa år bli klassad som mentalt störd pga fangirling och tumblrberoende. Japp, kändes väl fint att få veta hahahhaa så hääär mycket brydde jag mig. 
 
Idag är en chill dag med bara hästen på schemat och massa läsning! Imorgon har jag engelska prov så ska väl träna lite till det också. Annars en lugn dag så ska ta dagen som de kommer typ, ha en bra torsdag.
 
Love
 
 

Wednesday

Hi, so today we gonna talk about: me. Hahah jag varje när jag ska göra något "so today we gonna..." fan bästaa.
Hade idrott idag och jag fick psykutbrott, allvarligt hahahha hatar när folk inte fattar :p
 
Dunkar One Directions nya låt Diana och mår dåligt över att jag inte kommer få någon biljett, livet fortsätter väl men vafan vad jag skulle vilja gå :(
Drrog till gymmet efter skolan iaf och körde ett pass, börjar få samma skit med korsryggen igen, helvete. Får ta och kolla upp det! Blev iaf inget bra pass idag men jag var ändå duktig eftersom jag gick dit med världens värsta träningsvärk.. så bra kämpat ändå Emma!
 
Ska plugga lite och får ta en skritt med Gulliver efter, hinner aldrig med att rida innan det blir mörkt iaf -.- 
Glömde berätta att jag har beställt ett par nya skor och ett par löpningstights så det blir nice, längtar fan igen! Men mina lurar har pajja så att nu funkar inte vänstra, bra där.
 
Nej nu måste jag fortsätta med mitt, love ♥
 
 
 

Andra passet

Hejsan ett snabbt inlägg om mitt pass idag som jag lugnt kan säga känns dagen efter! inteförattjagärotränad, nejnej
 
Igår var det iaf en ben- & magpass och som alltid är det uppvärmning 10 min. Har blivit helt fäst med SkiErg som verkligen är bra för konditionen! Andas ut lite och sedan är det dags att bygga muskler ;-)
 
Mage:
 
• Magträningsbänk, sittups ca: 15 st reps jag byter även lite och kör sida mage så byt ut lite i mellan "pullen". Kör 3 gånger och kämpa på att sträva efter att klara 15 reps har själv mycket svårt för denna övning men det är bara att kämpa på!
• (Ta fram en matta och ha fötterna under någonting så att det håller dina fötter på plats och inte kan åka uppåt) Jag tar 5kg fria(platta) sitter ner och kör statiskträning 1 min / vila 5 sek / 5 sittups åt höger och vänster x3 vikt kan ni känna efter hur mycket ni orkar och ett tips är som sagt att ha fötterna under något så att du kan få lite som stöd eller vad jag ska säga så att du orkar längre samt att fötterna inte åker så att du ramlar bakåt, gör nog lite ont att ramla bakåt med en vikt på bröstet...
• Cablecross (ta som ett handtag och sätt i höjden som dina armar utsträcka) vrid magen och höger och vänster med armar utstärckta och verkligen hela överkroppen ska vridas med när du går till höger - vänster!
• 45-gradig hyperextension-bänk, ställ dig med höften på mjukakudden och vicka upp och ner med armarna korsade på bröstet. Detta tränar dina sidomagmuskler! Kör tills du känner av mjölksyran och ifall det är för enkelt ta vikter!
 
Ben:
 
• Benpress, 60kg 20 reps, x3 kör du sittandes tar det i endast i låren, kör du liggnades tar det även i rumpan!
• Utfalls steg + 7kg hantlar, ca: 20 st, x3
• Hamstringmaskinen(baksidalår), 35kg 20 reps, x3
• Vadpress, 15kg 20 reps, x3
• Cablecross (höfterna) (ta "bältet" och fäst vid din ena fot), 10-15kg 20 reps, x3
 
Avslutar ofta med att cykla 10 min efter och sedan är det raka vägen hem och kasta i mig nått och ut och rida, kunde knappt stå i sadlen säger jag bara! Lycka till :-)
 
 
 
 
 
 

Let me be the one to light a fire inside those eyes

Herregud hinner ju fasen inte med att blogga längre, hatar liveet typ. Tänkte iaf berätta lite om helgen för er :-)
 
Fredag:
 
Studiedagen var där på fredagen så drog till Anna runt 2 och vid 6 åkte vi 4 tjejer iväg mot Västerås, blev hämtade av pappa och åkte till Hälla för att handla lite saker inför kvällen, drog hem till mig och stannade där tills det var dags att åka till stan för att gå på bion!
 
Filmens handling var jätte bra men jag blev besviken då jag knappt blev rädd, Anna och jag satt bara och käka popcorn hela tiden..... hade verkligen förväntat mig att den skulle vara riktigt läskig :(
 
Efter filmen åkte Mathilda och Ronja hem igen och Anna stannade med mig i Västerås, hahaha spelade lite Buzz och gick och la oss typ, så jävla tröttaa
 
Lördag:
 
Anna och jag tog det as chill, ända gången vi gick ut var när vi åkte med till Ica Maxi och handlade! Gjorde fruktsallad och spelade massa Buzz. Eftersom att filmen inte var något läskigt tog vi min favorit skräckfilm, Insidious lovar jag har sätt den 10 gånger och jag blir alltid lika rädd, älskar den filmen snart kommer tvåan <33333333 
 

Söndag:
 
Vi gjorde läxa tills vi skulle åka till Arboga igen = 3 timmars plugg -.- Käkade lite nudlar och spelade kort innan vi drog och sedan stannade jag ett tag hemma hos Anna innan jag åkte hem.
 
Typ hela min helg i en kort sammanfattning :-)
 
 
Var iväg och gymmade idag så jag ska försöka hinna skriva om det snart!!!! Ska hoppa in i dushen nu, raka benen och lägga mig och läsa svenska boken, kill me.
 
Godnatt kära läsare ♥
 
 
 
 
 

torsdag

Har alla uppdaterat sina iPhones nu? Den ääger! Fattar inte varför vissa inte gillar den?
Ahja skolan var as chill idag men jag mår lite konstigt, asså orkar inteee
 
Kom iaf hem för en liten stund sen och stekte lite ägg och käkade! Skypar litt med Anna och ska snart ut i stallet, var ett tag sen :( Fyfan vad kallt dte har blivit ute och alla löv ligger på marken nu, usch hösten gå och göm dig!
 
I förrgår hade jag ett träningspass som handlar om triceps, bröst och axlar och jag sa även att jag skulle blogga om det igår men eftersom jag blev så illa tvungen att baka 3 sockerkakor med EN form tog det typ 5 timmar ":)" så hoppas ni förstår mig i det! Imorgon ska jag iväg till Västerås med mina tjejer och kolla på The Conjuring! 
 
Får vi bara hoppas vi överlever ;-) iaf Anna och jag stannar kvar i Västerås efter det och tar helgen där, ska bli as kuul ♥ 
 
 

Tisdag

Den nya lolly videon är ute och jag dör av biebergasm, hur snyyygg?! Gangstaa men hoppas han snart kommer tillbaka upp igen! :-)
 
Körde ett pass på gymmet idag efter skolan, alltid lika nice! Känslan efter, går inte att beskriva ♥ Blir en härlig träningsverk imorgon! Kom iaf hem och har kollat lite med praoplatser, haha bra att det ska in på torsdag också! Men jag kommer nog hinna fixa det! Har hållt på med SO nu i kanske en timme så nu är min fråga: nån mer som inte gillar religion mer än jag? såjäävlatråkigt Ska köra en liten stund till och sedan hoppar jag in i duschen, bra dag förövrigt
 
Tänkte iaf skriva om mitt gympass idag imorgon, hängde ni med på den? Haahaha så håll er uppdaterade imorgon så hörs vi då, loooove yoou guuys ♥
 
 
 

Training

Hej igen, hade vääärldens fummigaste måndag idag, inte mycket gjort om vi säger så ;-) FIck springa 2 varv runt ån i spöregn och ont i typ allt som finns i benheletvena, pls kill meee.
Drog iaf till gymmet efter och körde ett bicpes och rygg pass, har inte fått ordning på schemat än men det tickar framåt, har ännu grej att lösa nu. Fan vad svårt det ska vara att få skjuts hela tiden, suck.
Jaja, jag lovade iaf er att jag skulle berätta och tipsa er om bra saker inom träning men jag tänker faktiskt bara ge er en insikt i vad jag gör och vad som funkar för mig till och börja med! :-) 
Biceps & rygg
Jag börjar varje gympass med en uppvärming på 10 min av SkiErg, crosstrainer, löpand eller cykling, helt efter vad jag känner för!
Sedan går vi över till min själva träning!


Biceps:• Hantlar 4 kg, 20x3, brukar även ibland droppa ner till 3kg och fortsätta en stund till!• Cablecross (biceps) 10-15kg, 20x3, beror på hur jag vill träna uthålligt eller expolsivt• Bicepsmaskin, vet ej denna vikt tyvärr vet bara den är under 11kg! Ca: 15x3 • Barbell bars, vet ej vad stången väger men dens vikt + 1,25 lösa på varsin sida om. Jag brukar kunna över gå till Cablecross igen och pumpa ur det sista men det är helt olika beroende på från dag till dag!
Obs! Tänk på att svanka med ryggen när du gör marklyft, benlyft osv. Annars skadar du ryggen! Vid vanliga övningar som dessa jag kommer berätta om så ska du inte svanka!


Rygg:(Korsrygg)• Sittande rodd, 15 kg. 10x4 (har fortfarande lite svårt för denna, men kör helt efter vad som känns bäst för dig!)• Stång med lös vikt på en sidan(dra upp mot dig själv) Välj alltid en vikt som känns lagom och inte för tung, man ska kunna göra fler reps än 5!!(Lats)• Cablecross(lats) 10kg. (även svårt för denna så kan ej ge antal reps)(Ländrygg)• 45-gradig hyperextension-bänk 5kg, 15-20x3
Sedan avslutar jag med 10 min nervarvning med exakt samma saker som jag började med, väljer helt efter vad jag själv vill! Detta är mitt biceps & rygg pass :-)

Sittande rodden jag menade:

45-gradig hyperextension-bänk:


Detta tar mig ca: 1,5 timme och vanligtvis rider jag efter. Men mina dagar ser olika ut osv, jag tror ni förstår! :-)Tänk även på att äta något litet innan du tränar som jag då som åker till gymmet direkt efter skolan hinner inte äta mer än mat i skolan, har märkt jag blivit som svimmfärdig!
Sedan efter du har tränat ska du också äta något litet DIREKT efter så att kroppen inte börjar bryta ner dina muskler utan du måste tillföra lite näring, själv kör jag på en banan efter! 

Hoppas ni lärde er något och att det var bra, kommentera gärna om vad ni tycker och som ni vill jag ska förbättra/ berätta mer om. Tack så mycket för att ni läste, lycka till!

Baby

Hejsan, lägger in ett snabbt inlägg om helgen! Har egentligen inte gjort något speciellt, har fått hem Buzz spel och Singstar så ni kan räkna ut vad jag har gjort ;-) 

Lagat as god mat och ätit lite godis, är faktiskt inte så sugen på sånt längre creads till mig ;-) imorgon ska vi äntligen ha idrott på skolan igen, tackar Gud!!! 

Gymmet står på schemat också så att imorgon börjar berätta lite om min träning och hur jag lägger upp allting varför osv! Ha en bra söndag, puuuuss

 



Gotta love it

Idag är det torsdag kväll = FRIDAY imorgon :D
Klart man har saknat helgen ;-) Är fortfarande lite ömm i mina ben efter igår men jag kan iaf gå :-) Drog iväg till gymmet efter skolan och körde ett pass med triceps, axlar och bröst! As grymt √ Annars händer det inget som jag vet mer för helgen så, åker till pappa och är i Västerås. Ska bli skönt att komma till stan lite och få se pappa såklart! ♥ 
 
Jag tänkte börja tipsa om bra grejer inom träning och sånt till nästa vecka så håll ut tills dess! Har hoppat in i duschen och ska lägga mig och mysa med älskling nu, behöver verkligen sova ut.
 
Skolfoto dagen
 
 
 

Out of town girl

Nämen hallå, vet inte hur många sjöar jag har svettas idag! Skoljoggen på 1.2 mil i skolan & skolfoto (ja, jag sprang med smink och lockig hår), komma hem och städa hela rummet och nu ut och rida! 
 
Hahah bra duktig, imorgon blir det iaf chill och på fredag ska jag till pappa = SKOR OCH LURAR! Fan vad jag har väntat :D Nej nu måste jag kila, puuuuss! ♥
 
 
 
 
 

Be happy, never give up, smile trough anything

Hejsan, sjukt mycket nu denna vecka och sjävklart lyckas hästfan på nått sätt ha ner massa stolp och stängsel.. hur orkar jag är min fråga?.... 
 
Släpade mig iaf iväg till skolan idag och mådde as konstigt idag igen, gick till Håges med Mathilda och fika lite innan vi drog & fixade naglarna. Grymt nöjd ♥ Imorgon väntas skolfoto också, såklart samma dag som skoljoggen.. lyckat? Suck hahah ah livet leker som ni märker :-) 
 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det SOVA, grymt utmattad!! Godnatt bebisar ♥
 
 

Weekend

Tänkte bara slänga in ett inlägg om helgen, gjorde inget speciellt på fredagen där egentligen. Drog iväg och gymmade för första gången. Hade mysigt med min älskling, käka tacos och tog det lugnt! 
 
Lördag: Hade kräftskiva så fixade allt här hemma och åkte till mormor och morfar och hälsade på gammelmormor, världens snällaste ♥ Åkte hem och fixade mig & sminkade Ida, folk började rulla in och käkade lite kräftor osv. Själva festen drog igång och alla hade trevligt, gick in vid halv 1 och kollade på Water for Elephants så det blev en lugn natt :p
 
Söndag: As chill, var hemma och red hästen, tumblr och film! Hann verkligen pusta uuut.
 
Idag: Skolan först och främst, började känna mig hängig vid lunch så skippade idrotten och gymmet! Kom hem och blev tvungen att fixa hagarna och byta tråden -.- tog bara typ 5 timmar.... jaja ska ta en ipren och försöka göra sista frågan på So:n sen måste jag fan lägga mig, måste fan tvinga upp mig imorgon till skolan, orkar inte boka om min nageltid... 
 
Lite bilder :-)
 
 
 
 
 

Orkar ni läsa? ♥

1. Hur gammal är du? 15 år

2. Hur gammal känner du dig? Jag känner mig lite äldre faktiskt :p

3. Vad har du gjort i dag? Varit i skolan, gymmat, ridit & ätit

4. Vilken film såg du senast? The last exorsism

5. Vem ringde du senast? Anton tror jag

6. Är du besatt av någonting? Justin Bieber & tuggummi

7. Är du rädd för blod? Nä eller ibland..

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Stökigt :p

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? kan du?

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Hahah faktiskt inte

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart :-)

12. När vaknade du i dag? 06.45 

13. Vilken är din favorithögtid? Jul, helt klart!

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? I Los Angeles, Nya Zeeland eller New York åååh kan inte välja!

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Riga 

16. Hur vill du tillbringa din pension? Resa

17. Vad lyssnar du på just nu? Wrecking Ball - Miley Cyrus

18. Har du någon gång brutit ett ben? Nej, lite för duktig.

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Bara den inte är tom är det okej!

20. Vem är din favoritkändis?  Justin Bieber ♥♥♥

21. Vad är du på för humör just nu?  Lite trött men glad
  
22. Vilka världsdelar har du varit? Europa xD

23. Snarkar du? Ne 

24. Vilka yrken har du provat på? Gusta Källa, Länsförsäkringar Fastighets förmedling, Götlunda matsal

25. Hur går du helst klädd? Svarta byxor och en fräsch färg på tröja typ turkos eller vit hahah

26. Vilket stjärntecken är du född i? Oxen

27. Vilket är ditt favoritgodis? Lysmelk, choklad ♥

28. Vad sa du senast? - Har jag inte tänkt på

29. Vilket är ditt bästa ämne i skolan? Musik

30. Vad har du på dig just nu? Löpar tigths och en lökig t-shirt

31. Vilken är din favoritaffär? Ginatricot, Bikbok, Hm, Lager 157 osv osv...
  
32. Vad har du för storlek i kläder?  S/36
 
33. Vad har du i dina fickor? Inget

34. Vad köpte du senast? En ostmacka

35. Hur många gånger har du flyttat? 12-13 gånger 

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Mat, mobilen och eld eller vad man ska säga?

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska

38. Senaste filmen du såg på bio? Percy Jackson, Monster Havet

39. Har du blivit sydd någon gång? Nej

40. Har du någon gång badat naken utomhus? När man var liten?

41. Vad åt du till frukost? Yoghurt, en macka!
 
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Tjock, ful och hade bra självförtroende.
 
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Gäller det hästen?......

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Jag själv typ:p

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Sängbordet

46. Vad var det sista du åt? Banan

47. Vem är världens vackraste kvinna? Miranda Kerr!! 

48. Är du blyg? Kanske lite

49. Vilken var den sista konserten du var på? Grönan, Sean Banan & Norlie KKV :'D

50. Vad heter du i andra namn? Marie

51. Har du varit med om en bilolycka? Jo

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Mycket saker

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Styrketräning! ♥

54. Har du några husdjur? Ja, en hund och två hästar, tre katter och en kanin

55. Vill du gifta dig? Ah :-)

56. Vad är du sugen på just nu? Tacos

57. Vad är klockan? 17.46

58. Vad är det konstigaste du ätit? Sushi, euw

59. Har du någon udda förmåga? Kan sjunga med munnen stängd, king

60. Var växte dina föräldrar upp? Halstahammar & Karlskoga

61. Vad önskar du dig i julklapp? Massa pengar och ett par Dr. Beats :-)

62. Har du någon gång uppträtt inför massa människor? Japp

63. Göteborg eller stockholm? Stockholm

64. Har du sett någon dö? Nej fyfan

65. Har du någon gång ringt polisen? Nej

66. Hur många grader är det ute? runt 17 kanske

67. Vilken färg har ditt hus? Vit och vinrött skulle jag vilja säga

68. Vad sjöng du senast? Couting Stars

69. Har du insett vilka som är dina äkta vänner? Yes

70. Har du någon gång varit ”medverkande” i en rättegång? nope

71. Har du svenskt ursprung? ja

72. Hur mycket väger du? allt för mycket!

73. Har du ett turnummer? 10, 6

74. Vem kramade du sist? Ida

75. Har du någon gång åkt snowboard? Ah, never again ...

76. Kan du åka skateboard? Varför skulle jag inte kunna, hahah?

77. Nämn någon du beundrar och varför? Inte vad jag kommer på

78. Har du gröna fingrar? Verkligen intee

79. Har du svimmat någon gång? Nej 

80. När lärde du dig senast någonting nytt? Hahah herregud hela tiden typ

81. Har du, eller har haft, något smeknamn? Emmsan 

82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? Shoppat och bara gjort saker velat, sparat undan! 

83. Är du vidskeplig? Nepp

84. Vilka är dina största svagheter? Jag älskar choklad och jag har svårt att inte gråta på sorgliga filmer :p

85. Vad händer till helgen? Kräftskiva :-)

86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? Neej 

87. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon? Tränat

88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra? Flyga, läsa andras tankar, svika andra med mening

89. Vilken är din favoritrestaurang? Choys Garden (y)

90. Bada eller duscha? Duscha

91. Är du bra på att laga mat? Absolut ;-) *host*

92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft? nej haha

93. När och varför var du på sjukhus senast? Jävla länge sen det var för mig sjäkv iaf.

94. Vilket är ditt drömyrke? Nått inom Ekonomi typ och tjäna maaassa pengar

95. Har du några Piercings? Ja, navel & öra :-)

96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg? Lösa och stekt

 97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara? När jag fortfarande hade långt hår :( 

98. Vad gjorde du 8.00 imorse? Åkte buss

99. Har du gråtit idag? Nej

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Ringa Anton :-)

 

Arkivbild

 

 

 


Counting Stars

Herregud vad trött jag är!! Suck, kom in för kanske en timme sen och ska snart hoppa i säng. Knarkar "Same Love"- Macklemore & Ryan Lewis. Den är så sjukt bra, har ett bra budskap och så himla fin verkligen! Rekommenderar väldigt starkt!
 
Drog in med mamma och handlade lite inför lördag och köpte deo och en anteckningsbok, fick även en kalender frpn skolan så nu ska det bli mer ordning, eller? ;-)
 
Imorgon blir det iväg och gymma, äntligen! :-) Blir att komma in i rytmen igen och träna upp sig igen, buhu varför är muskler och kondition en färskvara? Men jag ska försöka komma med tips och blogga om det också, men när man är ensam blir det svårt att visa med bilder osv men det löser jag!
 
Iaf ska bli väldigt skönt att komma igång samt att jag väntar tacomys och film med älskling, kan behövas. Varit en jobbig vecka hahah, började kolla på Shindlers List idag också och den är verkligen hemsk. Usch :( Vet hur många gånger det tröck bakom ögona...
 
Nej nu måste jag sova, lots of love Emma ♥
 
Lite från veckan
 
 
 
 
 

lolly

Hola, mår ganska halvdant' just nu så får se hur det blir imorgon, hoppas jag kommer iväg till gymmet! Skulle bara vara så skönt att komma igång igen! :-) Föresten har mina skor kommit nu men eftersom dom är hos pappa måste jag vänta 2 veckor ca?!?! Suck vad jobbigt.... Har också beställt tid för att fixa naglarna, så där spontant idag? hahha herregud, vad är felet på mig?.... jaja ska bli spännande ;p
 
Bara att beställa navelpiercing kvar, hihi fan vad grejer nu för tiden!
 
Nej nu måste jag ut i stallet & bara gosa med hästen, har nått i kroppen skumt känner jag  puuss ♥
 
 
arkivbild, love uu ♥
 
 
 
 

And I can't change, even if I try, even if I wanted too

Filmen igår var riktigt bra faktiskt och det blev lite mer sammanhang mellan allting så den får 3 av 5 stjärnor, har man kollat första borde man kolla andra! :-)
 

 
Nu har jag gjort om lite i bloggen och headern ska också göras om men det får bli senare när jag har tiden och utrustning! Har precis beställt ett par skor Nike dual Fusion run 2. Känns jätte bra att få ett par riktiga skor, förhoppningvis ;-) Får ju himla ont i fötterna av alla andra skor så hoppas dom sitter bra osv.
 
Ska slå igång Captain America innan vi drar idag, kollade på Iron Man i förrgår och ska kolla hela "serien" nu. Soffliggarn' #1 Har också tagit bort min blogrespone, den verkade ändå helt värdelös så nu finns det bara kommentar alternativet kvar, men går även jätte bra att skriva på fb, ska fixa en facebook ikon lite senare! :-)
 
Imorgon är det cykeldag så jag, Adisa och Lénie ska cykla hemifrån mig, yey. Kommer hem senare men vafan..... får ju gå upp nedrans tidigt :( suck.. kanske är bättre så? vad vet jag! :-) Så det blir raka vägen hem försöka hinna rida lite lätt och sen kommer Adisa, gonna be great! 
 
Ha en bra söndag alla ni, glöm inte att ni är bäst! ♥
 
Bild på skorna, hur snygga?!