I would hold you in my arms. I would take the pain away. Thank you for all you've done. Forgive all your mistakes - Christina Auguilera

Har nu varit iväg på den väl igenkända vägen, tänkt, blivit arg, gråtit och lyssnat på allt för bra musik.
Regnet fick dölja allt och jag fokusera på att andas, och bara springa. Det var fint. Och en bra metod.


Har hackat sönder i det här jävla huset, asså ni förstår inte hur jävla kallt det är här?!?!
Skulle dusha riktigt varmt idag tänkte jag, haha..... roligt där Emma! :D Nej det gick ju inte så bra, efter en 10 min så börjar det bli kallt och jag som sitter ner i dushen fick ju bara flyga upp och börja lixom tvätta mig ist, ( brukar bara sitta och låta vattnet skölja över mig ) Jaja, men nu är jag fullfodrad och det börjar bli varmare! :)

Tänkte ta en tur med Gullis oxå, men... det var jätte regnigt och han var verkligen svart... och blöt... nej nej nej, det gillades inte!

Har haft Anton här nu och ska väl ta och titta på BB sen och se hur det gick för Annica och Marcelo på återträffen, blir lite smygtittar bara ;)

Omg, vill verkligen se detta avsnitt, haha det var ju inget nytt? ;O nej nu får ni gå och lägga er mina små hjärtan, puss godnatt! :*

Från dagens face! :$











brb ut och springa ;) ( inga kommentarer på mitt utseende, du är ful.. okej? )


Orkade inte ta mig tiden att fixa med kameran... ni får webbbilder as usually!

Fittkamera vill verkligen få den fixad D: usch, this suck fuckers!

Tänkte iaf lägga upp bild på håret, det blev så här!



Fuckface:$







från igår alla bilder, och där stog jag och stekte pannkaka för det fick jag i uppgift för första gången och jag är fan mästerkocken på det! :D lixom ba' tiwtta! :*




och sen har jag en bild från idag innan jag gick till skolan ;)




Mohahahaha.. vill ni veta hur mitt hår blev? ;)

nu har jag färgat håret och jag är nog nöjd! Jag kan inte riktigt säga det än för det asså fyfan vad länge sen det såg ut såhär men jo jag är skit nöjd! :)

Bild/Bilder kommer senare! ;)

Sitter och lyssnar igenom min låt nu oxå som jag ska ha på fredag, kommer dö men det kommer nog gå bra hoppas jag! Utmaningar är bra + att ingen tycker jag ska hoppa av nu! Hehe egentligen skulle jag vilja bara sitta och titta på eftersom jag vet pressen där uppe! :s men jag älskar ju att sjunga och man kommer ingen vart genom att stå på sitt rum mitt ute i skogen! nejnej, bättre sätt finns det lixom ;)

nu måste jag dra utåt, bussen ni vet! ;) Hejdå <3

Svar på kommentar!



Svar: Hej Sanna! Hmm... vet inte om mina maträtter är så annorlunda men :p
Jag ÄLSKAR tacos, kina mat och massa olika slags sallader! Kyckling, Pasta, Grekisk sallad! Haha en gammal barndoms favorit rätt är även korvstroganoff! :p haha inte på normalt men det är vad jag gärna stoppar i mig av!

Nya godamaträtter...hmm.... kan ju inte direkt kalla mig kocken som bara kan steka ägg, bacon och pannkakor :$
Ett bra mål om du vill ha med lite kolhydrater är omelett! Ägg, bacon, och lite olika grönsaker som: purjo, majs och paprika! Det är jätte gott och verkligen jätte nyttigt! Hoppas jag kom med nått vettigt :s ha det bra, kramis :)

Where the streets have no name.

idag är mitt hår ett nytt frächt hår! :D jag taggar som fan, ska bli så jävla härligt! Senast jag färgade det var ju över 4 månader sen tror jag och mera!

Och man mår skit just nu, ni vet dom gånger man inte vill visa sin kropp för man skäms över den? Den dagen skulle ju komma idag -.- och jag känner mig as tjock igen! inte kul... så nu för tiden går jag runt i tjocktröjor och mycket saker om döljer.. det blir varmt men jag kan inte bara ta av mig den ....




förövrigt jättefin bild på min hund Kez, haha mongo hund ;*



Skriver mer sen, måste gå till bussen nu! ;S hejdå <3



So fukking tired.

hahaha TROR jag hittade Marcelo på fb, iaf han acca! :D :D :D
fy fan vad king :3

tittar på BB just nu och idag har jag suttit i en busskur med Sebbe K och Elin W och snackat, och hon ska på finalen i BB D: inte okej </3

höll på att dö satt där i söpregnet med dygnsura ballerina skor och shorts! så när jag kom la jag mig ner och sov i en timme eller nå, sen kom Anton och hämta upp mig och så har vi myst och busat! :)
love u honey <3 :*

Hoppas att alla har haft en riktigt nice dag, för min har sugit typ hela dagen! ;s men imorrn ska jag färga da HAIIR! efterlängtat! :D :D
ah nu ska jag ta och chilla vidare, hejdå! :) <3



And I said, "Hello hell, what do you want this time?" and he answer, "Can I made up your mind with a cookie?"

Idag var det ju tydligen filmdags med godis och skit! Mums men jag ska inget ta B-) haha feel on that bitch ;*

Och så kommer det bli typ skit väder idag? :s vad fan är det här nu? D:

Nej fyfan nu ska jag fortsätta med mitt, skriver väl mer sen! Hejdå.




We'll shine like stars in the summer night!

Nu ska jag ta och götta mig ner i sängen och ta emot nästa dag, mångkamp here we go!

Har firat mamma idag och hon fick Bh, trosa och en jätte fin lykta av mig! :)
Grattis på Mors-dag mamma love u! <3

Har spenderat dagen mest med Anton och vi har badat och solat... härligt och jag har börjat fått lite färg nu!
Mamma flätar håret på mig just nu så att jag inte ska behöva platta det, fuck yeah! :D

TISDAG BLIR DET FÄRGNING! :D :D :D som jag har väntat! <3 fyfan vad underbart, mitt hår är verkligen förjävligt just nu och det är ju nästan bara en lögn för det är nog fan värre än så :s

haha intressant sak att veta, I know ;*

Hoppas era mammor fått en lyckad dag och att ni fått en härlig dag sjäva, ses :*


S is for the simple need. E is for the ecstasy. X is just to mark the spot, Because that's the one you really want.

HEEEJ ALLA NI SMÅ SÖTA! Har inte så mycket att göra idag... ska väl ta och göra mig iordning för att åka hem till mamma, men jag vet inte hur engagerad pappa är just nu... han vill såklart ha kvar oss längre men så är det när man glömmer sina piller.. tycker fortf. inte (och kommer väl aldrig göra) om min hjärna! D:

Fan jag har blivit hyffsat brun nu! :)
Igår satt jag och Lulle och snacka hela kvällen och var helt galna över alla 12:or Looren drog in! :D
haha egentligen bryr jag mig inte men vafan det var ju ett tag sen vi vann så det är ju bara att gratulera! Bra kämpat, haha eller nje du hade ju redan för länge sen när det redan var 10 land kvar typ ;) Men ni fattar.... hoppas jag..

haha fyfan vad jag särbehandlar er, hoppas ni vet jag älskar er? haha okej, bra, tack <3.
nej nu ska jag och mitt förjävliga utseende fortsätta vårt mål mot "icke skrämma nån iaf"! Ha det bra tills dess, Chiao <3



Egoo bildeer! :*

det var varmt och härligt idag har har sprunigt runt med pappa och Victor till alla stånd, tittat lite och senare gått vidare. Frästas av allt godis och köpt lite saker, that's how to do it. ( inte godis, fy inget för mig ;) )

Kom precis hem och gjort lite saker, ska väl äta kina mat idag eller iaf nått asitisk! Omg, sååå länge sen! FYFAAN vad gott! Men det blir att hämta och äta hemma, för familjen Gustavsson även kallade tha' lazy bitches orkar inte göra oss fina idag och gå ner och äta. Nope, det var inget för oss idag..

Kollar just nu på massa små klipp från BB och väntar till kl. 18:00 och 22:00, haha nästan värt och erkänna att jag är ett fan eller? :$

vet inte om jag skriver nå mer idag men om ni vill det så kan ni alltid skriva det till mig på fb! Bara trycka på min "fbprofil-knapp".

Kram <3





















Paniik!

Att min jävla känsla för att glömma saker inte kan berätta vad det är?!?!  TA DIG DIN JÄVLA HJÄRNA, SKA MALA SÖNDER DIG OCH MATA KANIBALERNA MED, VADFAN SKA JAG MED DIG MED NÄR DU FAN INTE ENS FUNKAR? -.-
döööö.... har glömt min p-piller hemma hos mamma och hon fan inte ens svara, hon gör att jag får panik!
svara din jävel....

Och annars har jag precis duschat, fixat mig och sitter och letar hopplöst efter nått slags svar på hur lång tid det får gå mellan dom, och jag får väl åka tidigt hem imorrn och äta dom 2 pillerna. Fitta att ingen av Tommy eller mamma svarar, vadfan ska dom ha mobil till när man inte ens kan få tag på dom?

Men nu ska jag ska bara göra klart det sista sen ska vi ner och gå på en vårmarknad. Ska se om jag hittar något till mamma oxå! Men vi får se :)

hon kan börja med att svara så jag vet att det är värt det, nej men får panik när hon inte ringer upp eller svarar vid sånna här lägen! Inte kul!

Vad tyckte ni om låten föresten? :)
kommentera gärna.

Annars får ni ha en forsatt nicig lördag! Chiao <3



Nu är den uppe, gå gärna in och gilla och kommentera på min kanal! Eller följ :)


We've had our doubts but now we're fine, and I love you. I swear that's true. I cannot live without you!

Sitter just nu och tittar på film med pappa och Victor! Skulle ha solat idag med det gick ju inte som jag hade tänkt och jag sket i det. Har precis ätit mat och kommer fan inte äta mer idag! Min vikt blir fan bara värre och ångesten jag inte haft på ett tag kom som ett slag i ansiktet.. ska väl dra mig för att titta på BB sen och bara ta det lugnt? ;)


Har förövrigt spela in en video till er, kanske kommer upp idag ;*
Men jag måste fixa den lite och så sen är den eran... kanske!

Saknar lite folk just nu, fan kan ingen ringa mig och snacka lite? D: 
Bebbo ring snart, jag saknar dig! :c <3

fett emo, då ska man umgås med stenar, dom är exakt lika tråkiga som dig då! Haha, jag har fett bra gemförelser!
Ha en fortsatt trevlig fredag! :)






Come fill to me the parting glass. Good night and joy be with you all.

Tjaa, skulle bara säga hej.

Idag har det varit så jävla varmt ute, jag är inte den som brukar gnälla på värme! Bara att fråga min kära vänner och min älskade vad som tycker om mitt rum te.x haha iaf det var fan så varmt att även jag gnällde och då är det fan varmt! Men riktigt härligt och jag funderade på att lägga mig och sola hemma hos pappa men jag vet inte om jag vill det.. balkongen tror jag inte funkar och jag tänker inte lägga mig såhär helt retard på gräsmatten ute och sola.. Nej, nej, nej.

Har varit förbi och fixade saker till Victor's cykel mm. , ätit korv och har precis tittat på när Marcelo förklarar sin kärlek till Annica! Var det bara jag som grina eller? :$ ( ja jag vet att jag är blödig, men vafan känslor är nått jag har iaf )


Längtar även till Söndag, Anton på hest! Haha ska bli för jävla kul och jag hoppas han får en roligt upplevelse ;) Puss honey :*

Uppdaterar mer sen! Love to you all! ♥







Hann inte blogga igår, sorry!

Igår hann jag inte blogga nånting till er för att jag hade fullt upp hela dagen och jag tog faktiskt mitt första ( egentligen 4 dopp men iaf ) dopp! :D Solat som ett as och har fått lite resultat! Yey :D

Det var jävligt kallt men vafan, det gick ju tillslut! Och fyfan vad härligt väder det var igår oxå? Jag har nog gått lika långt som dom vandra iaf... Ida och jag gick vettefan hur mycket alltså! Åt mat, gick runt på stan satte oss på en bänk och njöt av solen, och sjöng sen på Stadscaféet. Jag tappade bort mig i den en gång och det var fan inte kul, men annars gick det väl bra! Får se det som träning! :)

Sen fick man ta valfritt från Caféet! Men jag var fett duktig och tog bara en loka! Den var riktigt smaskig. (Mash-up Jorgubb&Lakrits) ett tips till er som älskar hallon-lakrits godisar! :)

Sitter just nu iskolan och taggar för en piss tråkig helg utan andra :c har slagit vad med Anton om att jag ska ha så tråkigt jag bara kan och inte göra nånting med andra, bara med pappa ( vilket jag har lovat han, ska ha en helg med han denna helg ) och då har Anton lovat att rida min Gullis! Haha han skulle aldrig göra det sa han... nu jävlar ska du så se >:3 ahja... nu ska jag återgå till mit tråkiga liv i skolan... chiao! <3








Du är ful :)

Haha vettefan vad jag skulle ha som rubrik men den instämmer väl på vissa håll! :)
haha ganska chill dag och slapp både Id. och franska men franskan var ju lite självmant om vi säger så :S men jaja, one time does'nt hurt!
Btw, du som är cool här: jag är vem jag är okej? Lev med det eller stick? Okej, bra tack! :)

Har annars haft en bra dag mest spenderad med Lénie! Det var länge sen och riktigt trevligt! :)
Måste hända oftare! :o
Fint väder idag igen och jag har spenderat den med bebbo! :*

Riktigt nice <3
Och pappa kom förbi med Milkshake till mig idag! :D :D :D :D och jag blev ÖVERlycklig! Och när jag hade ganska lite kvar och pappa hade åkt kan ni chansa vad min älskling gör? Ja ni... han hällde ut den för att jag inte ska ta massa tjockis saker... jag börja fan nästan gråta alltså... men tro inte han gör det för att vara elak, han gör det för han älskar mig och jag behöver nån som ruskar till mig! Jag är så jävla dålig på det här med att hålla mig borta från sött! D: Så han är egentligen bara till stor nytta! Men lixom tänk när jag inte fått dricka det bästa jag vet på as länge, äntligen får det och så försvinner det... man bryter ju för fan ihop! Hahah älskling din bitch älskar dig! :** <3

nej nu ska jag ta och göra nått mer vettigt, chiao! :D

lalala...






This is what I'm made of.

Hihi var inne på Epicfaiil's blogg precis och lyssnade på "the duck song" haha fyan vad dryg sång, inte okej x)
Har vaknat och kommit iväg till skolan för att tillbringa en sovmorgon i en jävla korridor, för sån jävla tur har jag! :o

BB och Hanna W& Jockibois show har fått stått för underhållningen såhär länge! Vad fan ska jag göra nu?!
Kom med förslag gärna :) Idag verkar det oxå bli ett fin väder och ah... omg, kommer ni i håg/hört den här låten? ( som jag även har som rubrik ) fan den är helt okej! :)

nej nu ska jag bara ta och vara hela dagen! This is what I'm of....






En annan jävligt bra låt är:


If you gonna leave I gonna stay.

Idag har varit så jävla nice asså, men inte på ett sätt! Men fyfan vilket väder Sverige! HÄÄRLIGT! Big Brother's Camilla har försvunnit :'c NEEJ, och när Marcelo höll på att åka.. asså nej han får inte åka! Men han klara sig och Rodney var ju bara en lättnad :)

haha beroende! :p Har tagit det ganska chill hela dagen faktiskt, as chill skola, kommit hem och bara tagit en tur i det fina vädret, jagat fågel i huset.. eller okej.... gömma sig för fågel i huset :$ men iaf...

Och om jag har tur slipper jag vandringen på Tors! För jag ska iväg och sjunga med musiksskolan! :D
det skulle ju vara nått, måste prata med mina lärare får se hur vi gör! :)

Ligger och pratar med bebbo nu och har en katt som chillar pun gmd mig, Chilli <3

Ne.. nu ska jag bli social med min kille Anton igen, älskar dig <3
hejdå fina ni oxå! <3


Bild från fina solvädret idag, fuck yeah!


Ja men... det var ju en kråka!

Rubriken får stå för min fantasilösa sida idag.

Och annars jag har haft massa för mig idag! Har hållt igång hela dagen faktiskt! :)
Efter att bebbo åkte hem tog jag mig som sagt en springtur på 5km, härligt kan man ju lätt säga!

Och fick höra att jag sprang då det på 25min! Så 5km på 25min, vet inte hur jävla bra det är men iaf.. jag är faktiskt riktigt nöjd med det resultatet och gemfört med att springa runt "lilla järnäs" ( en ridrunda jag har) som är 3km var det som att dansa på rosor. Men jag hade även musik när jag sprang!

Tips till er stackarar som oxå ee tjockisar, ha musik på och titta alltid på nånting typ: en sten väldigt långt fram och släpp den inte med blicken! Det kommer göra att du ökar utan att tänka på det och du kopplar bort att du är trött!

Har även skrittat med Gullis som jag oxå sa och det gick bra! Annars har jag varit med Anton hela dagen, tittat på film, metat ( och nej, jag tog inte i en ända jävla fisk.... för jag är livrädd+ att fiskarna verkade inte gilla min tjockis mask på kroken. Fast dom jävlades med mig konstant! )

Väntar på att Anton ska ringa när som helst och har för övrigt stekt ägg, igen. BÖRJA STEK ÄGG, DET ÄR EN SJY JÄVLA BRA SAK ATT KUNNA OCH VÄÄÄLDIGT GOTT! // Okej nu tackar vi Emma här idag för alla fina råd som egentligen folk redan visste och kunde för att Emma är lite retard och har inte fattat att kunna stek ägg är livsviktigt och nog fan den ända sak hon kan göra! Tills dess, take care <3







"Through the gates of hell. As we make our way to heaven"- Sabaton

har lyssnat lite på Sabaton nu, en skit bra start på dagen ska jag ju säga! :D
Har tagit mig upp och ätit lite frukost även och satsar på 5 km idag! Ska sen ut och skritta Gullis efter en hård träning i paddocken! Sen kommer väl min lilla bebbo tillbaka hoppas jag! :*

Vaknade idag och fick höra: "Jag har saknat dig!" det är så himla gulligt och man ser fram emot att kliva upp en dag till <3

Vi tog oss natten och titta på Insidious, fyfan säger jag bara! På nätter när det är mörkt, titta på en sådan film och vara kissnödig, då snackar vi pina! :o

Det var INTE kul :c
Men jag sov en drömlös natt och det får man väl tacka för? Nej nu ska jag väl ta mig upp och göra nått vettigt! :)

It's not your job to make your own days, and thats important to know!

Nått jag kommit på själv och är bra att gå efter, skriv gärna det på era bloggar om ni vill!

Kramis till dess <3

Nyvaken Emma!

The best makeup a girl can wear is a SMILE!

Tjaa, det är LÖRDAG and no candy.... hur fan hade jag tänkt klara mig? Nej men det kommer nog funka, det handlar om vilja!

Får se om jag kommer ut idag och tränar idag, men rida ska jag iaf! Ska bara titta klart BB iaf.
Igår hade vi ju firande för mig och Hugo som sagt och det var trevligt. Åkte senare hem med Anton och spelade monopol med hans syster och pappa! Fast vi spelade aldrig klart det, kanske skulle göra det sen men vet inte om hon är kvar där :s

men jag har iaf haft en bra fredag med massa folk och jag tackar alla som kom dit.
ha en fortsatt bra lördag, så för vi se om jag uppdaterar nå mer från idag!

kramis <3

I was made for loving you baby.

Hej alla glada och söta! <3

Har just nu firande för mig och hugo! Har fått, röda shorts, sjukt snygg svart blus, 700kr och så kommer det flera sen! :)

Hade fixat upp mig ganska okej, men det blev så kyligt så nu har jag bytt om igen, skit samma...
( ni får bild på det jag HADE på mig )

Anton har varit här med mig nu och har precis åkt hem, kommer tillbaka sen. Får se om han stannar kvar här inatt, hans  syster är här på besök så då kanske han skulle stanna hemma! buhu :C haha nej jag skoja!

nu ska jag kila ut igen och vara social med dom andra, vi hörs!
KRAMIS <3











Bjuder på den :$

Thursday.

jahi jahapp, ännu en dag, med massa skoj....
eller inte.

Har varit ut med hunden och ridit och dammsugit HEELA huset! Usch, fy och blä! Men man får alltid belöning tillbaka, eller hur? :D

Så iaf har varit med bebbo och ätit mumsigt och ska snart hoppa in i duschen för att sen titta på film! Mysigt :*

och imorrn firar vi min lillebror hugo som fyller 4 år idag! Grattis gulleplutten! <3

Ha en fortsatt trevlig långhelg, kramis!




Just like I said, it's ma birthday..








Hur jag har sett ut under denna dag! Sitter just nu hemma efter en timme med Jonna och Anton, det var trevligt men Jonna fick ju inte vara så långvarig :c bitch.. nej men jag är jätte glad över att du kom gumman! Love u <3


Har fått många gratulationer och några saker! En sport Bh, ett par shorts, strumpor och ja... mer får jag på fredag! (:

Inte tänkt på det så mycket, men när jag väl gör det blir jag bara nedstämd, jag har inget att ge tillbaka och nej.. jag vet inte.. jag mår inte bra av detta känner jag! :S men det är ju min födelsedag så jag ska väl inte klaga, right?

Väntar in bebbo nu och så ska vi sova idag här hemma! Har förövrigt börjat med P-piller, fukking awesome shit! :D
( nej men gud skriver man ut sånt? :$ )

iaf, ha det bra så ses vi snart! :*



-120516


Chilli!


I love you more than I did before, and you're my life now baby!

Titta på ringen, titta på ringen! Åhh, jag fick den som present (förskott) och jag verkligen äälskar den! :D
så himla gullig bebbo! :* Älskar dig mest, mest, mest! <3 You're everything to me!

Och den är as cool, 3 ringar i en så man ska typ "rulla" på den, och för att dom ska lixom hamna rätt ska man släppa den i bordet så fixar den sig själv kan man säga! Verkligen as fin, och unik! Älskar dig bebbo, and will always do! :*




There's no reason to NOT smile!

tjaa, har precis kommit till skolan efter en lång natt med Chilli, kylan som slog emot huden när jag fick skjuts av Anton in hit och en as dryg och allmänt död dag! Den ända händelsen jag har att berätta idag är att jag ska i väg och fixa pass! Trevligt trevligt! ( bilder på Chilli kommer senare idag )

Ser annars helt fantastiskt ut!
Men det kanske ni ser.....









Jak er en hest.

Vad jag köpte! :)













Shorts- Ginatricot!

Linne- HM

















Har tillbringat dagen med Jonna först på morgonen och duchat, skrattat och haft det gött! :)

Enligt med blev helgen lyckad och jag bara längtar till nästa gång fina du! <3

Kom iaf hem idag och hälsade på Chilli, så himla söt och han ska sova med mig idag mohahah! :D ( lägger ut bild imorrn antagligen )

Sen kom Anton och senare åkte vi hem till han och jag har läsit arslet av mig och sen åt vi pizza, eller nej. Jag var duktig, jag åt kebebsallad ist! måste börja nånstans, right? ;)

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig och prata lite till med älskling! Hoppas jag gjort nått vettigt med skolan skit iaf! Godnatt <3


Hey baby, I think I wanna marry you.

Hej alla mina fina läsare! :)

Igår avgick pappas bil från Arboga efter skolan och det blev en riktigt chilldag med Jonna! :D
Och idag drar vi ut på stan och ska köpa lite saker! Bilder kommer (om det slutar regna -.-)

haha fyfan asså.
Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på ett av dom bästa banden genom alla tider, Paramore! <3

Ni får alla ha det riktigt nice så uppdaterar jag senare! :*



Äntligen lite fräschigt! :D

åhh vad sköönt, idag ska jag få ansiktsbehandling! Och sen ska jag sova hos bebbo idag, min lilla sjukling... usch :S men om vi har tur kanske han går till skolan imorrn! <3

Ska iaf bli jätte skönt och sen MÅSTE jag försöka plugga lite, har haft Franskaprov och Musikomprov idag -.-" orkaa

Ser faktiskt fram emot helgen som kommer tillbringas med Jonna, hon skulle egentligen hängt med idag men hon hade ingen skjuts hem :c måste börja umgås mer igen gumman! Jag ska allt hänga som en apa på henne ihelgen och vi SKA skratta och jag ska se henne le, det är mitt mål. Och en av dom bästa belöningar jag har, det är värt slitet! <3

älskar dig min fina ängel, forever and always :*

Vad hände med allt mitt träna? ( svar: fukking tid att inte vara längre, räcker ju inte till )
fuck off time....



Ida's sexiga hår och min allmänt fula hand som bara fular sig på bilden men iaf...
Älskar dig bebbo, I won't let you go ♥

Never give up, it's such a wonderful life

Vaknade upp med en sjukling idag, så han fick stanna hemma för idag ;s hoppas du blir bättre snart, ska iaf dit senare idag för att titta till han och just nu är jag så jävla törstig så jag tar livet snart! (tillbaka till saken) Krya bebbo :* ♥

Sovmorgonen tillbringades med me, myself and I och jag har underhållit mig själv med BB! >:D
Jonnaboii kommer antagligen hänga med mig till V-ås i helgen och så ska jag och hon ta oss en titt på lite klänningar till henne och det skulle vara så jävla nice om vi hitta nått åt henne :) ♥ ska göra mitt yttersta! Nej nu ska jag ta och återgå till mig vanliga liv med facebook </3 forever alone :c

nej men det kommer väl lite folk snart hoppas jag! :>
hörs så länge ♥







( we♥it )

Ma life is a thing a wanna share with you darling! ♥

ja ni barn.... idag har Emma haft en farofylld dag med massa äventyr! Badrummet översvämmat check √, fått typ alla min kläder dygnsura för jag la dom på golvet ( Anton's klarade sig för han la dom tydligen på mig ) check √ Lämna tillbaka massa saker andra fått vänta på i över 2 timmar check √ och nu sitter jag här as glad över att min före detta musik lärare Simon fortf. verkar komma ihåg mig och messade mig :D fyfan, feels good B-)

nej men vet jag inte vad som händer men jag ska väl ta och käka nått och snart hoppa i säng antar jag! :)
hoppas alla har haft det gött, vi ses! :*



Sorry for party rocking!

tjaa, sitter just nu hemma hos Anton och chillpillar, ska snart hoppa in i duschen och sen blir det sova hemma hos honom idag! Tänkte inte skriva så mycket nu utan gör det senare! Puss och hej :*

Anton's bröst= mina bröst <3
Fewt fina, iaf heddö! ;)



Chillpill med gänget :3 ( från igår )




Sitter och blir ompysslad ihåret efter en förlust i kubb :S fuck life, men dom fuska, typisk killar..... ;*

Blir lycklig till låten " dansa pausa" och mår riktigt fint :))
Anton har sovit här idag och ska göra hela veckan nu tills jag far iväg till V-ås igen! :D

hoppas alla har en bra helg och att den blir riktigt lyckad! <3
älskar er, puss :*



ahaha massa yoggi drick yoghurt! >:)

yey! vi har fått massa yoggi drick youhurt igår! :D nu är det bara att dricka :*

Och just nu tjockar jag med mackor och yoghurt nu innan det blir fotbollen! ;3

inte så taggad men jag blir oftast det precis innan så nu är allt jag ber om bra väder och hyffsat varmt! :)
önska mig lycka till nu mina hjärtan! :*



Nu kör vi!








Tagga fotboll imorrn! ♥

Jonnaboi och jag tog oss en dag tillsammans idet fina vädret här i Arboga idag! Gick hem till henne, åt bulle, skratta tills vi grät och kunde knappt stå, träffade Hannes Y och lulla runt på stan och dela på donut! Sen bar det hem med Anton och massa mys ;*
Var så jävla onyttigt idag och åt 2 -1/3 donut, massa fika och typ as mycket saft :P inte okej, men imorrn blir det ju fotbollstunering och då ska vi bränna skiten! :3

Hade sång för människor i trefaldighets gården idag och det gick väl bra? hahah orkade inte bry mig rikigt... var redan inställd på det värsta ♥

Nej nu ska jag snart ta och sova, ska bara prata klart med bebbo :*
Godnatt and wish me luck ♥




Anna-Ronja


Hejsan jag heter Anna!
Hejhej jag heter Ronja!
Nu har vi EPT, emma sitter och läser. Hon är tråkig. /Anna
Jag onanerade med en morot, mamma åt upp den./ Ronja
Vad gott Ronja. /Anna
Emma är trött idag hon vill nog inte vara här./Ronja
Det tror inte jag heller. Hon ser rätt så uttråkad ut. Hejdå bloggisch! /Anna och Ronja <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 puws ;*******

Hej Emma, allt bra med dig? Du har inte glömt imorgon va? 10.00 på skoltoan med fönster? Ses då! :*


Nä men tja va!

hihi jag har varit så himla busig och klippt i min Slipknot tröja, blev jag nöjd? Svar: Ja! :)

haha på bilden så ser jag ut att ha typ en as stor "hängmage" men det ska jag ta och säga er, det är ett nitbälte som putar ut skiten där :S Men det är bara för att mina shorts annars ramlar av mig :p
Klippt som oversize linne, mycket bättre än innan då det såg ut som en pyjamas  t-shirt..

Sitter iskolan, ska snart chila ut t Anton som kommer vara här närsom helst, have a fukking good day!
ses <3



Sweet dreams are made of this †

jaha ni.... nu har jag varit slarvig med bloggandet igen, förlåt :S men jag har haft fullt upp med andra saker!

Igår tillbringade jag valborg med Anton hemma hos han vid en stor brasa och massa annat folk, min familj fick oxå vara med  ( för dom/ vi är så coola ) och det var trevligt! :) mamma och jag dog där ett tag och ja ... det var ju inte helt normalt :P

Och min korvgrillings teknink var ju för fan sämre än en 3:årings :S första tappa jag, andra vart sänder bränd och den sista gick sönder den så den fick Anton grilla åt mig :$ inte okej att vara lantis och INTE kunna grilla korv.... </3
but that's life..
iaf sen åkte vi hem till mig och slummra till nästa dag och idag har vi hoppat studsmatta och stekt i solen, men jag kommer nog inte bli så värst brun iår :c paniken som uppstår när man inser att man kommer vara en blekfis på avslutningen! D:

Nej nu ska jag ta och göra nått mer vettigt, sova? ;)
haha godnatt alla, söta drömmar <3

och tack Jonna för ditt inlägg som egentligen inte behövdes ;)


jAS69U on Make A Gif, Animated Gifs

voldemort voldemort

Emma kan inte blogga för hennes järna har fått något ryck och hakat upp sig, så hon kan i dagsläget endast tänka på lila bananer.
I alla fall, igår var det valborg, och då umgicks hon med Anton,
ni: "You don't say?"
BUT SHE WAS!
Och dom såg en älg. It's true!
Och just nu sitter hon och pratar med mig och Anton på skype, trävligt!
Och hon har klippt i sin slipknot tröja, så nu är det ett linne, and I was like NOOOOOO, ungefär.. Fast det kanske blev bra, jag har ju trots allt inte sett det än!
Iaf, nu, nej, jag vet inte. Åh det här går inte bra.. Jaja, puss hej!
//Jonna